Ha bemegyek az önkormányzathoz hogy adjanak nekem egy lakást mert nem akarok albérletbe költözni fognak segíteni?
Figyelt kérdés
Az albérletek drágák szeretnék egy önkormányzati lakásba költözni ahol nem kell csak a rezsit fizetnem amit használok.A fővárosi önkormányzatra gondoltam mivel pesti vagyok.33/Fmáj. 27. 17:01
2/29 anonim válasza:
Mindenképp adnak majd. És mellé egy prémium kategóriás kocsit is.
Engem is megpróbáltak lebeszélni, de jó, hogy elmentem.
3/29 A kérdező kommentje:
200 ezerből nem tudok 200 ezret fizetni az albérletben.Szüleim vidéken laknak én meg itt dolgozom Pesten havi 200-ért.
máj. 27. 17:03
5/29 anonim válasza:
Készségesen megadják a hajléktalanszállók címét. Próbálj csak szobát bérelni.
6/29 A kérdező kommentje:
Pontosabban nem akarok és nem is tudok albérletbe költözni.
máj. 27. 17:05
7/29 A kérdező kommentje:
Jó,a 200 ezer mellé még kapok 20 ezer cafeteriát.
máj. 27. 17:08
8/29 anonim válasza:
Vagy esetleg egy mindenkori kormány úgy készítse fel a fiataljait és olyan képzéseket, munkahelyeket biztosítson, amiknek meg lehet normálisan élni a fizetéséből. Mintha ezért lennének megválasztva...
9/29 anonim válasza:
Nem kell indoklás. Évente lehet pályázni. Kitoltod a formanyomtatványt beadod és kész.
Ha lenne párod fiatalok lakáshoz jutása alapon konnyebb lenne valszeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!