Van valamilyen humoros plakát amivel fel lehetne hívni a figyelmet az éjszakás műszakkal való együttérzésre, vagy a lakásfelújítással kapcsolatos időpont egyeztetés?
Az utóbbi időben megugrottak a lakásfelújítások száma a házunkba. És valamiért soha nem a nappalos műszakjaimba, hanem éjszakáimra esnek. És mivel nem szólnak előre még műszakot cserélni sem tudok.
Munkahelyet váltani nem tudok. A főnökömnek a sajnálom nem elég.
Van ez a "puha falak" , hapsi a fúróval mém. Csak az a baj nincsen a "szomszédod éjszakás" címmel.
Én mindenkivel nagyon megértő szeretnék lenni. Csak napi 2 óra alvással elég nehéz.
De egy jogszabály is jó lenne rá, hogy a tisztelt lakás tulajdonos, írja már ki időben legalább, hogy meddig nem lehet tőle aludni.
És mielőtt jönne valaki a szokásos füldugós szöveggel...
Nem sajnos a hilti ellen, szakadatlan kopácsolás ellen, nem jó.
Bocsánat ha hosszú lett. Már írtó fáradt vagyok. Nagyon unom, hogy mindenkinek meg kell felelnem megértőnek kell lennem. És az én fejemet senki le se fütyüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!