Mennyire undoritó dolog ha valaki felé köpnek egyet?
Figyelt kérdés
Utcán volt egy konfliktusom szóbeli egy sráccal majd hirtelen leköptem őt , erre annyira feldühödött a csavó hogy futni kellett előle mert lehet hogy kaptam volna.
28 F
Mar megbántam nem tudom miert köptem le , elég lett volna csak szóban sértegetni.
2024. máj. 20. 16:52
11/14 anonim válasza:
10# Nem fogtad fel amit írok. Szóval tegyük fel valaki folyamatosan zaklatja az egyik barátod megveri meg mit tudom én és akkor te nem köpnéd le?
12/14 anonim válasza:
#11 és az megoldja a problémát? :D
13/14 anonim válasza:
Mondjuk engem is köptek már le - mert neki nem tetszett, hogy felemeltem a hangomat, miután ő felb.tt.
Az volt a szerencséje, hogy vele ellentétben én tudok uralkodni magamon, máskülönben úgy szájon verem, hogy megfordul.
14/14 anonim válasza:
12# megoldani nem oldja de ha annyit érdemel akkor nehogy bárholis legyen már az önbecsülése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!