Pénz, rend van, de szerintem stresszes lehet az élet.
Egyszer voltam ott, egy svájci ügyfél vitt autóval. A kanyargós hegyi úton rosszul lettem.
Szólt, hogy semmiképp ne hányjak az út szélére, mert ha rosszul vagyok, ha nem, 200 frank a bírság.
Tehát volt járőr, féltek tőle, ragyogott minden a tisztaságtól.
Mégis az jutott eszembe, ha meghalok itt, szennyezésért feljelentik a lányomat mint örököst.
7-es, ez urban legend. Soha senki nem szól ezért, amíg nem FOLYATOD a vizet. Na, azt nem, de lehúzni lehet, persze.
Amúgy jó itt élni, röviden, és ha nem szórod a pénzt tök átlagos, DE nem kell azon aggódnod, hogy hó végén villanyt fizess vagy ételt vegyél.
16-os alapvetően NEM a FÉRFI dolgozik, hanem az, amelyiknek magasabb a fizetése.
Itt nem gyakori az sem, hogy a nő megy vissza melózni egyév után, mikor már nem szoptat, mert 2x annyit keres és a férfi marad otthon a gyerekkel. Nem egy nem két ilyen ismerősöm van, de ez itt nem gáz, ciki meg férfiatlan, hanem halál logikus döntés.
A szitter drága, a Kita drága, szóval nem éri meg egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!