Melyik a fontosabb szerintetek a környék illetve van lokalizáció vagy a ház?
Ha nagyon gettós a hely, akkor nem érdekel, milyen a ház, de valami középút lenne a legjobb, a 12. kerületben sem laknék egy olyan polgári lakásban, ami legutoljára 1970-ben lett újítva. (Tegyük fel, hogy semmi pénzem nekem felújítani mert eleve 95 millió volt a lakás és bámulhatnám a szocreál konyhát és fürödhetnék az olívazöld kádban ki tudja meddig.)
Ellenben mióta Kőbányára járok dolgozni, azt néztem, hogy nem is annyira gázos a környék, egyáltalán nincs annyi rosszarcú, mint hittem, ott még akár vennék is lakást valami újépítésűben, de persze ott is körbenéznék előtte, kik a szomszédok meg ilyesmi, de amerre én járok, többnyire időseket, átlag fiatalokat vagy kisgyerekeseket látok, alig van C típus meg gengszter arcok.
(Bár már van lakásom egy jobb környéken, itt elég magasak a négyzetméterárak, szóval szoktam nézegetni, hol lehetne ugyanilyen áron egy nagyobbat találni.)
A környék simán megkeserítheti a mindennapjaidat, elég, hogyha hangosak a szomszédok, kocsma van az utca végén,elhagyatott házak, ahová beköltöznek a cigók vagy hajléktalanok és sorolhatnám - éltem egy időben ilyen helyen, nem mondom, hogy örömmel közlekedtem sötétedés után.
Akkor inkább legyen egy szrabb állapotú házam de biztonságos környéken, ahol nem kell attól félni, hogy megvernek, megerőszakolnak, kirabolnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!