Mi a véleményetek Dunavarsányról?
Szép kis környék. Ha vásárolni vagy programozni akarsz akkor ott a közelben Haraszti vagy Miklós, szóval még Pestre se kell feltétlen bemenj, igaz az sincs messze. Ha pedig nyugalomra, természetre vágysz akkor ott a kisdunapart vagy akár Délegyháza. Utóbbi is gyönyörű és vadregényes a rengeteg kis tóhálozattal.
Két dolog ami buktató lehet és amire szerintem figyelj oda. Az egyik a vasút amit most fejlesztenek, ezen ha jól tudom hatalmas forgalom várható és kifejezetten hangos lehet. Voltak is belőle problémák hogy állítólag sok ház értékét kinullázza, ami túl közel van. A másik buktató pedig úgy hallottam a csatornázás problémás arrafelé. Öreg és túlterhelt hálózat, hajlamos visszafolyni a szennyvíz a legalacsonyabban lévő házaknál, és az baromi kellemetlen. Illetve én sokszor elég nagy belvizet is láttam arrafele, talán lehet összefüggés. Szóval ezeknek nem árt utánajárni alaposan a vásárlás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!