Melyik megyében van a legkevesebb cigány?
Nemigaz. Sajnos. Lásd Somogy, Zala. Somogy határmenti részei és Baranyáé, vetekednek BAZ és SZSZB Vármegyékkel.
Talán GYMS Vármegye. De oda meg az országon belül megy a belső migráció.
Ahogy a 4. is írta ott a legjobb az élet.
Ott ha kint hagy az ember bármit nem viszik el... Ismerős mondta bicikli éjszaka kint lehet hagyni. Bár ez nem feltétlen fajta függő...
De minap nálunk Borsodba a lépcsőházból loptak el babakocsit...
Egy csecsemőt meglopni, azért nem semmi.
8:
Nem az, hogy kevésbé fertőzöttek, ott még engedik fellépni ellenük őket, azért van kevesebb bűncselekmény. Borsodban élek, párszor jártam már nyaralni Nyugat-Magyarországon. Mentünk már át Zalában olyan falun, ami putriságban leverte Borsodot.
Akkor Borsodban miért van annyi bűncselekmény? Legfőbb oka, hogy Borsodban szavazatvásárlás folyik. Nem, nem csak krumpliért meg nem csak a FIdesz. Ez legalább 20 éve megy. Kb rájuk hagynak mindent, hogy a parlamenti és fontosabb önkormányzatis választásokon mindig éppen az adott hatalmon lévőre szavazzanak.
Én Nógrád megyéből költöztem GyMS megyébe. Sokáig éltem Nógrádban. Nógrádban is nagyon sok a cigány.
Itt GyMS megyében meg nagyon kevés. 2 éve lakom itt, egyetlen egyszer találkoztam cigányokkal a vonaton.
A város ahol lakom, ott konkrétan csak 2 cigány család lakik.
A munkahelyemen egyetlen egy cigány van, pedig 300+ fő dolgozik itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!