Szerintetek? Mit gondoltok erről ? Nekünk kellene valamit tenni?
Nem visszakoszonni sertes. Be kene fejezni a koszongetest, az ilyeneknek minek?
De, tudni kell, nagyon sok magyar nem vegyul, a korabbi rossz tapasztalatai miatt, akar ezek Magyarorszagrol valok, akar mar kulfoldon szerezte. A magyarok hiresek arrol, hogy nem tartanak ossze es ott tesznek keresztbe, ahol csak tudnak, pl. "bevisz" maga melle trogernak a gyartosorra, majd kirugat. Es ennek variacioi. El kell kerulni az ilyen kozeget. ;-)
"Szerintem lesz még ennél keményebb húzásuk is."
Ez a minden alapot nélkülöző vészmadárkodás is magyar dolog.
Én is magyar vagyok, de igyekszem nagyon csendben maradni, amikor magyar szót hallok. Nem kell tudniuk, hogy honfitársak vagyunk.
Enyhén szólva pofátlanság, amikor köszönök, és
- azt hiszi, máris világi cimborák vagyunk, mert ő is magyar, és cserébe a hatodik kérdése már a fizetésem körüli "érdeklődés".
Igen, számos alkalommal megtörtént hasonló a 8 év alatt, mióta kinn élek, úgyhogy az utóbbi években nem beszélgetek magyarokkal.
Mindentől függetlenül elég bunkóság az, hogy nem viszonozzák a köszönést.
Szerintem hagyjátok, nézzétek levegőnek ti is őket. (Aztán még hozhatja úgy az idő, hogy valami infó kell nekik, vagy valami kisebb segítség, kérdés lesz részükről, na akkor majd szarjatok a pofájukra ti is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!