Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet tenni ilyen szomszéd...

Mit lehet tenni ilyen szomszéd esetén? Hova fordulhatok?

Figyelt kérdés

Budapesten, egy társasházban lakom többedmagammal már egy ideje...

Néhány évvel ezelőtt egy ilyen pökhendi, lekezelő stílust képviselő fiatal pár költözött fölénk...éjjel nappal döngött a plafon, mert nem voltak hajlandóak alkalmazkodni, megkérni sem lehetett őket semmire, sőt, még ők panaszkodtak arra, hogy mi zaklatjuk őket.

3 éve megszületett a gyerek.

Este, 20:30-kor is futkorászik fel alá, ugrál a kölyök, úgy, hogy a szobám válaszfala berezonált, nem beszélve arról, hogy nem tudok aludni munka után!

Sajnos, a szomszédok imádják őket, nem tudom, mit tegyek, ezt nem bírom tovább elviselni!

A sajátjuk a lakás, de akkoris kell, hogy legyen valami szabály, amihez alkalmazkodni kell nekik is!

Hol lehet ellenük panasszal élni?

ápr. 22. 20:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%

"Sajnos, a szomszédok imádják őket"

Téged meg utálnak? Mert nekem ez jön le hogy mindenkit cseszegetsz a lépcshőházban, aztán nem szeretnek.

Legalábbis nálunk volt ilyen 3 gyerekes anyuka, a 10 lakóból 10-et betalált valami kínjával, problémájával, ráadásul elég bunkó stílusban, aztán rühellte mindenki.

ápr. 23. 16:41
 12/18 anonim ***** válasza:
68%
Mozdonykürt. Ha nagyon hangos a gyerek benyomod.
ápr. 23. 19:00
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
Változott azóta valami? Egyébként miután adtam egy pofont mindegyiknek teleragasztanám hangszigetelő szivaccsal a plafont meg a falakat mint egy otthoni studióban
ápr. 25. 10:54
 14/18 anonim ***** válasza:
90%

#12: 🤣 Sőt a mozdonykürt mellé javaslom max hangerőn bejátszani a MÁV szignált és elkiáltani magad:

"Feltörő kos halad át a 10-es ajtón. Kérjük az ajtó mellett vigyázzanak!"

Persze a zajongó ajtó száma legyen 😉

ápr. 25. 12:45
 15/18 anonim ***** válasza:
81%
#14 vagyok: Feltörő helyett faltörőt akartam írni :)
ápr. 25. 15:15
 16/18 anonim válasza:
61%

fuj mennyire szar kommentek a legtöbb.

áldozathibáztatás, na az megy.

ami a szomszédok imádják őket-et illeti ha egyet megtanultam, az az, h a legnagyobb g.ci görények a legnépszerűbbek. a rendes, aki tűr azt meg kicsinálják és piszkálják. ennyi

ápr. 26. 09:45
 17/18 anonim válasza:
84%

a mozdonykürtös komment és a máv szignál sztereoban top kommentek 😂

imádtam!😂😂😂

szerintem is tutik, viszonyozd!

keserítsd meg az életüket te is. amikor alszanak vagy pihi van, csináljad a feszkót hadd élvezzék a törődést. sajnos szép szóval nem lehet

ápr. 26. 09:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Küld rájuk a bevándorlásiakat.
ápr. 26. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!