A debreceniek miért(miben) elégedetlenek Debrecennel?Egyáltalán van okuk rá?
Sok helyen laktam már de végül Debrecenben telepedtem le, ide is nősültem.
Kifejezetten jól érezzük magunkat Debrecenben.
10-es
A legtöbb megyeszékhelyeken szintén sok a panel..
Tömegközlekedés? Debrecen más nagyvároshoz képest Kánaán ilyen szempontból!
Kevés látnivaló? Van ahol semmi nincs a belvárosban, ráadásul ez a megállapítás helytelen mert pont a szórakozás, turizmus miatt mennek Debrecenbe Ny.házáról, Miskolcról és minden más nem hajdú megyei településről.
De most nem csak a látnivaló a lényeg..
Bármilyen komolyabb egészségügyi vizsgálatra a klinikára kell menni Hevesből,Borsodból,Szabolcsból,sőt Szegedről is.
Ha reggel utazni szeretnénk repülővel, a szomszédos megyékből lehetetlen csak taxival eljutni mert a legelső vidéki volán járatok is csak 04:00-kor indulnak legfeljebb. Egy helyi debreceniek sokkal jobb.
Ezek a dolgok,tények csak pozitívumok! Nem is értem,hogy miért nem veszik észre a helyiek ezeket a lehetőségeket
Ma olvastam: "A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) közölte: a külföldivendég-éjszakák száma Debrecen és térségében 33 százalékkal bővült,
míg Gyula és térségében 30 százalékkal visszaesett az előző évhez képest. Budapesten 15, a Balatonnál 0,8 százalékkal emelkedett a turisztikai szálláshelyeken eltöltött külföldivendég-éjszakák száma."
Erről ennyit.
15# Én nagyjából éves szinten 5-6-szor repülők Debrecenből cégesen + a nyaralások.
Persze akinek nem tartozik a munkaköréhez külföldi kiküldetés, az nem tudhatja hogy milyen iszonyú előny, hogy nem kell folyton Pestre vonatozni, ha repülnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!