Mi ez a nagy tömegnyomor Székesfehérvárott?
Figyelt kérdés
Egymást lökdösik fel már az emberek alkalomadtán, annyira nagy a tömeg a városban. Leginkább szerdánként 18 óra és 19 óra között szembetűnő ez a nagy tömeg Székesfehérvárott, főleg a Kígyó utcában, a Várkörúthoz közeli szakaszán. Ott ilyenkor tényleg nagy tömeg van, megfigyeltem.febr. 19. 14:27
1/8 anonim válasza:
Olyankor van kiteve par politikus egeszalakos tablaja, oda jarnak az emberek ingyen kopkodni.
2/8 anonim válasza:
Te laksz ott, miért nem nézel utána helyben:)
3/8 anonim válasza:
2 ha ott lakna, nem írna SzékesfehérvárOTT-ot. Azt csak a beszívott belpestiek mondják.
5/8 anonim válasza:
Alkalomadtán :D
Te szerintem belefutottál valami ritka rendezvénybe vagy kisebb tömegjelenetbe, aztán most muszáj volt erről kérdést kiírnod :D Nincs ott semmi tömeg, főleg nem állandóra.
7/8 anonim válasza:
Budapesten se voltak ennyien, az utóbbi években nagyon sokan lettek, kilehetne rakni a megtelt táblát.🤮
8/8 anonim válasza:
Jó, de most megjött hirtelen a semmiből a jó idő, kirajzottak az emberek az utcára, ez így másabb kicsit. Ja várj, szerintem ideje is újra kiírni a kérdést. Csak már nem nagy tömegnyomorral hanem giga tömegnyomorral, de ugyanígy ugyanezt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!