Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Sok a cigány Komárom-Esztergom...

Sok a cigány Komárom-Esztergom megyében? Mennyire élhető a megye?

Figyelt kérdés

Most a "sok" alatt a borsodi, szabolcsi vagy nógrádi mércét értem.

Mennyire lehet ott normálisan élni, ha valaki nem Budapesten akar dolgozni?

2024. febr. 11. 20:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%
Nem vészes. Magasak az ingatlan árak, szóval nagyon nem tudnak felszaporodni.
2024. febr. 12. 08:43
 12/16 anonim ***** válasza:

Esztergom nem vészes cigány fronton??? Hahahaha

De vészes!!!

2024. febr. 12. 09:46
 13/16 anonim ***** válasza:
81%

Komárom városról tudok nyilatkozni. Nemrég nagymamámat látogattam, éjfélkor ért be a vonatom, taxi nem volt (ott mama szerint nem is szokott lenni, előre telefonálni kell). Na mindegy, éjjel gyalog, keresztül a fél városon egyedül mentem hozzá, semmi atrocitás nem ért.

N/21

2024. febr. 12. 16:22
 14/16 anonim ***** válasza:

Meg tudom erősíteni a 13-ast, a férjemmel átmentünk gyalog Szlovákiába, kis városnézésre. Jól elmaradtunk, még ott vacsoráztunk, még sétáltunk, éjjel fél 1-kor sétáltunk vissza a hídon, és még onnan kb. 3 kilométer volt a városban a testvéremék háza (nála voltunk vendégségben), minimális félelem nem volt bennünk, annyira nem volt senki és semmi, amitől félni kellett volna. Beszéltük is, hogy ezt próbálnánk meg nálunk (Bp. agglomeráció, Érd).

Komárom tüneményes hely.

2024. febr. 12. 16:26
 15/16 anonim ***** válasza:
90%

Esztergom és Tatabánya között a sváb falvakban nincsenek.

Tatabánya, Oroszlány, Kisbér egy része tele van velük, Tárkány cigányfalu, Ácsteszéren is van kolónia, Esztergomban is.

2024. febr. 12. 20:31
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Esztergom kertvárosban szinte csak cigányok vannak.
2024. febr. 13. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!