Sok a cigány Komárom-Esztergom megyében? Mennyire élhető a megye?
Most a "sok" alatt a borsodi, szabolcsi vagy nógrádi mércét értem.
Mennyire lehet ott normálisan élni, ha valaki nem Budapesten akar dolgozni?
Esztergom nem vészes cigány fronton??? Hahahaha
De vészes!!!
Komárom városról tudok nyilatkozni. Nemrég nagymamámat látogattam, éjfélkor ért be a vonatom, taxi nem volt (ott mama szerint nem is szokott lenni, előre telefonálni kell). Na mindegy, éjjel gyalog, keresztül a fél városon egyedül mentem hozzá, semmi atrocitás nem ért.
N/21
Meg tudom erősíteni a 13-ast, a férjemmel átmentünk gyalog Szlovákiába, kis városnézésre. Jól elmaradtunk, még ott vacsoráztunk, még sétáltunk, éjjel fél 1-kor sétáltunk vissza a hídon, és még onnan kb. 3 kilométer volt a városban a testvéremék háza (nála voltunk vendégségben), minimális félelem nem volt bennünk, annyira nem volt senki és semmi, amitől félni kellett volna. Beszéltük is, hogy ezt próbálnánk meg nálunk (Bp. agglomeráció, Érd).
Komárom tüneményes hely.
Esztergom és Tatabánya között a sváb falvakban nincsenek.
Tatabánya, Oroszlány, Kisbér egy része tele van velük, Tárkány cigányfalu, Ácsteszéren is van kolónia, Esztergomban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!