Budapesten belül mindenki lenézi Csepelt?
Figyelt kérdés
Eddig még csak negatívumokat hallottam Csepelről, főleg azoktól, akik Budán laknak. Az az igazság, hogy én jártam arra sokszor és igen tényleg vannak proli, alkesz emberek, cigányok, de nem mindenki ilyen és teljesen normális emberek vannak többségben. Meg ugyanez más gazdagabb kerületekről is elmondható csak lehet az arányok mások. Most ott vettem egy lakást, mert megfizethető áron találtam és akinek meséltem eddig mindenki lehúzta. Pedig fiatalként segítség nélkül szerintem Csepelen is jó, ha tud venni lakást az ember a mai árak mellett.2023. nov. 27. 10:31
11/17 anonim válasza:
Nekem semmi bajom vele, a 8. kerület sűrűje rosszabb környék a lakosságot nézve. Ha tudnék venni lakást, simán költöznék oda... Kár, hogy még egy csepeli ingatlanra sincs elég pénzem.
12/17 anonim válasza:
Ugyanez mikor a huszonéves kislányok nagy büszkén hangoztatják hogy ők csak házba szülnek. Igaz még otthon laknak meg egy rongyos vasuk sincs de lenézik a panelt :D a semmire verik magukat.
13/17 anonim válasza:
2015-ben költöztünk ide Csepelre. Itt tudtunk venni felújított lakást, nagyon jó áron. Mindenki kiakadt család stb rokonok kollégák. Azóta is itt élünk és imádjuk. Csendes, nyugodt, zöld környezetben vagyunk, jó itt gyerekeket nevelni is. Egy számomra vicces, de talán neked kérdező érdekes story: augusztusban eladtunk több gyerek holmit/játékot és aki személyesen átvette többször elmondta, hogy ezt nem hiszi el, hogy Csepelen van ilyen környék és soha nem gondolta volna, hogy ilyen szép zöld része is van. Én jót mosolyogtam rajta magamban :)
14/17 anonim válasza:
Merre laktok? Én simán laknék Csepelen, szép környezetben, amíg olcsón lehet lakást venni ott.
15/17 A kérdező kommentje:
Eddig nagyon elégedett vagyok Csepellel, van sok zöldterület, Kis-Duna part, mindenféle üzlet és az éttermek, kifőzdék sokkal olcsóbbak, mint a belsőbb kerületekben.
2024. febr. 13. 10:23
16/17 anonim válasza:
Csepel ár érték arányban teljesen jó. Ha a belvárosban van dolgod ott a hév vagy a gyorsforgalmi út, nagyon hamar bent vagy. Ez sajnos az agglomeráció esetén már kevésbé mondható el. Viszont Csepel meg a belvároshoz képest nagyon nagyon zöld. Van sok park, játszótér, ott a teljes Kisdunapart, és egyéb szép természetközeli helyszínek. A kertvárosi rész is teljesen jó, de szerintem a lakótelepei is teljesen vállalhatóak. Pl a sétányokra vagy a Kisdunapart melletti lakótelepre simán költöznék én magam is.
17/17 anonim válasza:
16-os is jól leírta.
Királyerdőben lakunk. Tihanyi utca környéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!