Szeretnék Budapestre költözni albérletbe, nade hova?
Szeretnék felmenni dolgozni, ugyanis a szakmámban alsóhangon 250ezerrel többet ajánlanak, mint itt vidéken, viszont nincs semmi helyismeretem, egész életemben konkrétan 6szor voltam budapesten 37évem alatt.
Nézegetek albérleteket, nekem elegendő egy garzon is, olyan 150ezres összeghatárral, de szétszortan az egész városban és aglomerációban össze vissza találok ilyeneket.
A kérdésem, melyik környéket, kerületet részesítsen előnyben?
Autóm van, robogóm van, elektromos bringám is van, de szeretném ha jó lenne a tömegközlekedés és relatív egyszerűen tudnék eljutni a nagyobb ipartelepekre, ugyanis munkát is elég vegyes helyszíneken találok.
Nem tudom jol vannak metró vonalak, nem tudom melyik metróhoz érdemesebb közelebb lakni, stb stb, szóval vélemények érdekelnének, szerinted hol keressek albérletet Budapesten belül?
20as menj fel pl jófogásra, ha keress rá, dugig van, nem 150, de 110alatti garzonokkal, java gépesítve bútorozva.
De amúgy én pláne örülnék ha üres lenne, nincs azzal semmi baj ha vihetem a cuccaimat és nem kell akkora raktárat bérelnem hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!