Mi a legbüdösebb folyadék, ami otthon elkészíthető?
A felettünk lakó cipőjébe szeretném önteni, amit a folyosón tárol. Illetve egyéb, nem BTK kategóriás tippeket is dzívesen fogadok.
Fszom kívan, hogy hónapok óta nem lehet tőlük aludni,mert a kiscsaj egész éjjel játszik, és felváltva visítozik, meg ordít.
A kommunikáció felesleges, nincs agya szegénynek.
"De, többször szóltam, szépen, csúnyán. A kisgyerek egy 30 éves felnőtt nő"
Áh, ok, így valóban máshogy néz ki a sztori. Ezzel együtt sem biztatnálak szarkenegetésre, de egy fokkal jobban tudok azonosulni a problémáddal.
Magadra ismertél, vagy mi a probléma?
Augusztusban költözünk, pont nem érdekel a jószomszédi iszony, viszont addig is szeretnék napi 3-4 óránál többet aludni.
Beszéltem a szomszéddal, aki velem szemben lakik. Ők is hallják, őt is idegesíti. Sofőr a szentem, korábban kel még nálam is. Lelkesen vállalta, hogy reggelente felcsenget hozzájuk, és jó reggelt kíván.
Én meg kevertem egy kellemes, tonhalas-macskaalmos keveréket, amivel megkezeltem a cipőit. Valamit sikerült elérni, a macskájuk azóta meg van bolondulva. 😇 Majd rájön, pár nap és beérik, főleg hordás közben.
A villanyszekrényhez sajnos csak a házmesternek van kulcsa. Elsőre én is erre gondoltam.
"fakanállal oda lehet vágni a radiátornak"
Jaj, az mennyire a legalja...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!