Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Gáz hogy a lakótársam megtalál...

Gáz hogy a lakótársam megtalálta a bugyimat?

Figyelt kérdés

Vécézéskor levettem, és ledobtam a wc mellé, mert aztán terveztem menni fürdeni. Csak közben hívott anyum és mikor átmentem elfelejtettem, hogy ott hagytam a wc mellett. Fürdőből nyílik ajtóval a klotyi.

Aztán másnap reggel mikor megyek be, akkor kapcsoltam basszus otthagytam tegnap a wc mellett, és hát fel volt téve a kis kukára, tehát hozzanyúlt a lakótársam.

N

2023. nov. 9. 22:08
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem egy napja lakik veled, akkor osszeall neki, hogy nem ez a szokasod, csak te is ember vagy.
2023. nov. 10. 11:52
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Leírta: “Fürdőből nyílik ajtóval a klotyi.” Nem másik szobából flangált át a lakáson egy szál punciban, szimplán átment a WC-ből a fürdőbe. Magic.

Arról nem beszélve h olyan opció is létezik ám, hogy épp nem volt otthon a lakótársa. Gondolkodni azért még ér…

2023. nov. 10. 20:45
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

akkor gondolkodj

Mikulásban is hiszel amúgy?

2023. nov. 10. 20:46
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi a franc annyira nagyon hihetetlen ebben a kérdésben, de a gondolkodást meghagyom neked (ha te vagy a 3-mas), esetleg még az értő olvasás is jól jöhet. Leírta, hogy a fürdőből nyílik a WC, innentől értelmét is vesztette a kommented lényege.
2023. nov. 10. 20:54
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
23-mas*
2023. nov. 10. 20:54
 26/33 anonim ***** válasza:
68%

Saját magadat égeted azzal, hogy se szöveget értelmezni nem tudsz, se értő olvasni, de még az érvelés helyett is csak a béna provokálást tolod.

Azt már ne is firtassuk, hogy egy olyan kérdést, amiben egyébként semmiféle kirívó, hihetetlen és kamura utaló dolog nem hangzik el, egy lapra helyezed egy kitalált, nem létező “személlyel”. Tényleg nem megy neked ez a logikus gondolkodás, engedd el inkább.

2023. nov. 10. 21:08
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Az elején többször is hozzászólt, de jó tudni, hogyha valaki nem válaszol minden kommentre, esetleg nem válaszol 1-2 napig, mert van élete a gyk-n kívül is, akkor az egyértelműen és minden kétséget kizáróan kamura utal…

Tényleg egyre súlyosabb problémái vannak némelyeknek a logikus gondolkodással.

2023. nov. 10. 21:11
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem vettek palira, mindösszesen annyi történt, hogy sem olvasni, sem minimálisan gondolkodni nem tudsz és miután felhívták rá a figyelmed össze-vissza halandzsázol, meg “csirázol”mivel érni nyilván nem tudsz. Nem is vártunk ennél többet.
2023. nov. 10. 21:22
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
mivel érvelni*
2023. nov. 10. 21:26
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
te olyan naív vagy hogy téged tuti átkúrnak sokat még
2023. nov. 10. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!