Gáz hogy a lakótársam megtalálta a bugyimat?
Vécézéskor levettem, és ledobtam a wc mellé, mert aztán terveztem menni fürdeni. Csak közben hívott anyum és mikor átmentem elfelejtettem, hogy ott hagytam a wc mellett. Fürdőből nyílik ajtóval a klotyi.
Aztán másnap reggel mikor megyek be, akkor kapcsoltam basszus otthagytam tegnap a wc mellett, és hát fel volt téve a kis kukára, tehát hozzanyúlt a lakótársam.
N
Leírta: “Fürdőből nyílik ajtóval a klotyi.” Nem másik szobából flangált át a lakáson egy szál punciban, szimplán átment a WC-ből a fürdőbe. Magic.
Arról nem beszélve h olyan opció is létezik ám, hogy épp nem volt otthon a lakótársa. Gondolkodni azért még ér…
akkor gondolkodj
Mikulásban is hiszel amúgy?
Saját magadat égeted azzal, hogy se szöveget értelmezni nem tudsz, se értő olvasni, de még az érvelés helyett is csak a béna provokálást tolod.
Azt már ne is firtassuk, hogy egy olyan kérdést, amiben egyébként semmiféle kirívó, hihetetlen és kamura utaló dolog nem hangzik el, egy lapra helyezed egy kitalált, nem létező “személlyel”. Tényleg nem megy neked ez a logikus gondolkodás, engedd el inkább.
Az elején többször is hozzászólt, de jó tudni, hogyha valaki nem válaszol minden kommentre, esetleg nem válaszol 1-2 napig, mert van élete a gyk-n kívül is, akkor az egyértelműen és minden kétséget kizáróan kamura utal…
Tényleg egyre súlyosabb problémái vannak némelyeknek a logikus gondolkodással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!