Ha csak ebből a 2 kerületből lehetne választani, melyikbe élnél szívesebben XIII vagy XIV. ?
13-ban dolgozok, de Zuglóban laktam kb. életem java részét.
Zuglóban nem járok el sokat, Árkádba vagy Egressyn szoktam mekizni, néha átmegyek mozizni az Arénába, meg biciklizni szoktam sokat a rakpart felé. Néha úticél a Népliget vagy a Margit-sziget.
13. kerület felé azért húzódok, mert valószínű abban a kerületben le tudnék ragadni munkahelyet jelentve, de ha ott laknék akár séta távolságra is tudnék élni a munkahelytől, ami nagy szó Budapesten a zsúfolt tömegközlekedéstől.
"Vannak kellemesebb hangulatú lakótelepek is, a Pillangó utcai lakótelepet leszámítva"
Mi a gond a Pillangó utcai lakóteleppel? Szerintem teljesen rendben van, maga a Pillangó park is, illetve az onnan nem messze lévő Bánki Donát illetve Bolgárkertész utca is.
10-es, na erről például nem tudtam! Pedig jó kis kertvárosi környék volt anno, a nyári esték tök nyugisak voltak.
Ez amúgy bárhol elfőrdulhat, hogy beköltözik 1-2 "család" és tönkrevágja az utcát / környéket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!