Miket csinálhatok a felettem lakó lányokkal?
Társasházban élek anyukámmal. Eddig sosem volt probléma, 3 hónapja viszont ideköltözött 2 csajszi fölénk.
Délután, este, és pl. most is olyan hangokat hallok mintha erőből trappognának, tologatnák a bútorokat. Édesanyám már szept.ben felment szólni nekik, állítólag még rendezkedtek, tényleg tologatták a bútorokat, ilyesmi. Aranyosak voltak, bocsánatot kértek, mondták hogy még 1-2 hétig rendezkednek de utána egy hangot nem fogunk hallani. Anyukámmal ennek örültünk mert ő korán kel dolgozni én meg megyek egyetemre. Na, azóta több mint egy hónap telt el és még mindig. Anyukám ezt nem hallja mert az én szobám fölött van az ő szobájuk is. Szóval engem zavart mindig is.
Na most az én tervem az hogy : Holnap felmegyek és illedelmesen szólok újra. (remélem ennyi kell csak)
Ha megint kezdődik, felmegyek újra, itt már határozotabban rájukszólok.
Ha ezek után sem hagyják abba, anyukám ismerő a lakást tulaját és szólunk neki, hogy ismertesse a lányokkal a társasházi együttélési szabályokat. Ha úgysem akkor jogi útra terelem. Nyilván nekem sincs ehhez kedvem, de a pihenésre igenis szükségünk van. Meg persze nekik sem akarom ezzel megkeseriteni az életüket de nem normális amit csinálnak.
Nem panel egyébként, hanem egy 150 éves 12 lakásos műemlékház.
Azóta megoldódott a probléma? Átérzem. :(
Nálunk is ez volt, 3-4 óránként ment valaki dolgozni, mert váltott műszakban dolgozott vélhetően suli mellett 3 német csaj, albérlők. Ez ment 2 évig. Nyaranta nyugi volt, valószínűleg nyári szünetük volt. Szóltunk, tagadtak, adták a hülyét, ártatlant. Aztán elköltözhettek, mert most csak 1 trappol, de mint egy normális ember, nem egész nap fel-alá fél percenként szekrényt húzkodva.
Szerintem mínusz 5 évet okoztak nekem, az idegeim kikészültek, ugyanis arra riadtam sokszor, hogy mozog a csillár miattuk.
Kedves utolsó! Sajnálom mit érzel, borzalmasan idegesítő.
Nálunk igen megoldódott részben, délután már nem csinálom próblémát, este meg nagyon ritkára csökkentették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!