Melyik országban laknál szívesebben ??(nem muszáj eurápán belüli országot/államot mondani)
Figyelt kérdés
2023. aug. 31. 14:56
11/40 anonim válasza:
Decemberben voltam 2 hétig, tesóm ajándéka volt. Gyönyörű volt, de azért ott lakni....hát....izé...
12/40 anonim válasza:
11 vagyok, mármint Izlandon voltam. Délben kelt a nap, 3-kor lement. Ez így üdülésnek jó volt, de életvitelszerűen nem annyira:)
13/40 anonim válasza:
Német nyelvterületen élnék szívesen, nekem Ausztria teljesen megfelelne. Messzebbre nem akarnék.
14/40 anonim válasza:
Nekem a Japán kultúra, gasztronómia tetszik nagyon, meg hogy mennyivel másabb ott minden mint itt nyugaton. :)
15/40 anonim válasza:
#14 De jelenleg Németországban vagyok, egyébként.
16/40 anonim válasza:
10
Csak annyit mondhatok, hogy
♫♪♪Jaja dingdong♫♪♪
17/40 anonim válasza:
10
Nem tudom, én meg Spanyolországban ájultan hevernék. Turistaként is csak TÉLEN mennék oda.
18/40 anonim válasza:
Nekem mindkettő jó lenne...Bárcsak.......
19/40 anonim válasza:
Ausztria, Hollandia, Spanyolország, Olaszország
20/40 anonim válasza:
9, jó hogy nem Reykjavíkot mondod! 🧊🧊🧊🧊🥶🥶🥶🥶🧊🧊🧊🧊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!