Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Megéri Felvidékről Magyarorszá...

Megéri Felvidékről Magyarországra költözni?

Figyelt kérdés
Jelenleg Szlovákiában élek, Dunaszerdahely nevű kisvárosban. A mostani kerestem nettó 950-1000 € (380 000 Ft kb.), illetve van 3 000 000 forintnyi félretett pénzem. Budapesten valószínűleg kevesebbet keresnék a jelenlegi tudásommal. Van egy autószerelő szakmám, ami nem érdekel, szóval betanított munkás lennék úgyis. Ilyen kilátásokkal érdemes lehet nekivágni?

2023. aug. 24. 16:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

#10:

Biztos jó magyar módjára beleevett a polcon levő termékekbe. 😆

2023. aug. 25. 15:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Megértem, hogy a szlovák nyelv nehéz én is küszködöm vele, de ne költözz Magyarországra. Szerintem nem lenne jobb az életminőséged.
jan. 3. 15:38
 13/13 anonim ***** válasza:
amúgy ez alapján a pár sor alapján, amit itt írtál, sokkal jobban írsz magyarul, mint pl. az itt írogatók többsége. például nincs benne helyesírási hiba, ami máris több, mint amit az ország lakossága produkál úgy általában. mért nem képezed magad inkább tovább?
jan. 3. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!