Lakótelepen új kocsisok, újonnan beköltözők, van konfliktusotok az "őslakosokkal"?
5 éve itt élek, egy hete vettem meg az első kocsim, ma reggel már ott várt a szélvédőn a "Ne foglald el az itt lakók helyét!!!" üzenet. Komolyan, valakinek erre van ideje, hogy azt figyelje, mikor tűnik fel egy új rendszám a panel előtti parkolóban?! Ti jártatok már így?
Remélem a rongálásig nem jut el a dolog...
Egen... Remélhetőleg itt meg fog állni a dolog. Köztéri kamera van a parkolóban? Saját felszerelését én nem javaslom, mert ahogy az előttem szóló esetében, itt is pampogni fog valaki. Sajnos a közeli parkolóhelyekért kb mindenhol megy a harc.
"Komolyan, valakinek erre van ideje, hogy azt figyelje, mikor tűnik fel egy új rendszám a panel előtti parkolóban?!" igen, ez olyan mikor úgy jártam, hogy az egyik szelektív kukába dobtam (munkába menet) ki a Monsteres dobozt, és kiszólt a 3.-ról egy bácsi, hogy "te szemtelen, ha nem itt laksz ne használd a kukát!" :D
Valószínű odaparkoltál valakinek a "helyére".
Ami mint olyan, jogilag nem létezik, ám vannak az efelett álló félistenségek, a panel konyhaablakában dekkolva, várható további akció is részükről...
Lakótelepen a bánatnak kellene ezért is autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!