Hol élnél? Dél-Amerika vagy Indonézia?
3-as!
Dél-Amerikában él 500 millió ember. Akkor ők hogyan??? Nem lőtték le mindet?
Indonézia egy átlagos fejlettségű ázsiai ország, távolról sem tartozik az élbolyba (Szingapúr, Japán stb.), de messze van a szegényebb végtől (Észak-Korea, Myanmar, Sri Lanka). Emellett csodálatos természeti adottságokkal bír, fővárosa pedig olyannyira nyüzsgő, hogy konkrétan újat kell építeni. A világ legnépesebb muszlim állama, holott egy átlag nyugati valószínűleg azt sem tudja, hogy iszlám hitűek lakják.
Dél-Amerika elképzelhetetlenül nagy, így a kérdést konkrétan nem is értem a kérdést. A drog által irányított Kolumbia? A szétomló Venezuela? A milliónyi veszélyt rejtő Amazónia? A lakatlan Patagónia? Az európai szintű Uruguay? A spanyolok számára is érthetetlen akcentust beszélő Chile? Egy brazil favella? Egy bolíviai indiánfalu 3000 méter magasan? Melyikre gondolsz?
Válaszom attól függ : )
30f
Indonézia, valahogy engem latin Amerika sosem vonzott
Voltam már egy országban és depresszív
Indonézia.
Kevesebb az emberrablás. Be kell illeszkedni és szerintem okés a hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!