Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Lehetséges hogy ezen a nyáron...

Lehetséges hogy ezen a nyáron már nem lesznek 35 fokos kánikulák itt Magyarországon?

Figyelt kérdés
Ma is egész kellemes idő volt és az előrejelzések szerint egy napot fölmegy 30 fölé a hőmérséklet,de utána visszamegy 30 alá és úgy is marad.Lehet hogy ezen a nyáron már nem lesz több hőségriadó, kánikula?

2023. júl. 30. 22:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, hogy nem lesz már idén akkora kánikula.
2023. júl. 30. 23:55
 12/17 anonim ***** válasza:
71%
Nem lehet ezt előre kiszámítani.
2023. júl. 31. 03:38
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
Elképzelhető, hogy nem lesz, - jól jön az majd decemberben is!
2023. júl. 31. 04:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos lesz még,pedig reménykedtem benne hogy nem...én olyan rosszul érzem magam abban a nagy melegben hogy olyan nincsen!
2023. júl. 31. 06:29
 15/17 anonim ***** válasza:
71%
Szeptember végéig nyár van . 100 % hogy lesz állandó hőség . A hétre tett jelzések kibuktak mert max 32 mutattak pár hétfőn pár helyre de mától 35-36 cfok holnaptól szombatig . Ami biztos meglesz mert a nagy jégeső országos hisztéria nem vált valóra .Itt északon 3 éve nem volt jég sem vihar csak nyomasztó pára dörgés órákig , lassan szemerkelő meleg eső .
2023. aug. 2. 19:25
 16/17 anonim ***** válasza:
76%

Ezt nehéz megsaccolni, az Időképnek sem igazán jön össze már egy ideje. Kis időeltéréssel elég nagy különbséggel jelez valamit, ugyanabba az időpontba, és utána megint más van ott, akkor 1 óra múlva eső lesz, akkor nem, inkább 3 óra múlva, majd nem lesz belőle semmi.. Nem tudom, mi történt, régebben ez is jobb volt :/

(de már áttértem másik appra/oldalra ehelyett)

Nemrég kezdtük a hónapot, szóval van benne ráció, hogy lesz még itt ~35°C körüli érték. Nem örülök túlzottan a kánikulának (engem nagyon meg tud viselni), szóval támogatnám, ha lenne is, nem tartana tovább 2-3 napnál. Napsütés jöhet, csak a tartós kánikula nem.

2023. aug. 6. 19:30
 17/17 anonim válasza:
100%
12-én indul a következő, komoly hőhullám, ráadásul hosszan.
2023. aug. 7. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!