Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért próbálják idiótának...

Miért próbálják idiótának nézni az embert egy társasházban?

Figyelt kérdés
A közeli szomszédság ellenére sajnos sok a rossz tapasztalat. 3 hétig nem voltam otthon, ami idő alatt a felettem lakó jelentős kárt okozott a lakásomban a tákolt felújításával. Jó párszor kopogtattam nála naponta többször és mikor kijött azt mondta nem tudott értesíteni, mert nem voltam itt. Pár nap elteltével egyik reggel a postaládája tele volt kutya ürülékkel. Tehát valakinek mégis csak sikerült úgy üzenetet hagynia neki, hogy ő nem volt itt. Neki is többet kellett volna gondolkodnia azon, hogy bizony nagyon könnyen lehet üzenetet hagyni.
2023. júl. 24. 12:22
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
76%
Ekkora analfabéta nem lehetsz! Ő azért nem tudott üzenni,mert hiába dobott volna be bármit is a postaládádba,ha te 3 hétig ki sem nyitod. Attól függetlenül ő ugyanúgy elvégzi a felújítást. Vagy annyira kretén vagy,hogy dátumozva írjon mindennap a postaládádba egy bocsánatkérő levelet?
2023. júl. 24. 23:12
 12/30 A kérdező kommentje:
#11 : Mondjuk én inkább egy felelősségvállalási nyilatkozatot vártam volna tőle, amivel az ő biztosítója fizeti a kárt. Ehelyett keresgethettem még a közös képviselőt is, hogy menjen a társasház terhére. Illetve nyugodtan be is jelenthette volna a kárt már előre, nem nekem kellene ezt ügyintézni. A bocsánatkérés az egyetlen, amit nem kellett volna csinálnia, minden mást igen! :)
2023. júl. 25. 08:37
 13/30 anonim ***** válasza:
50%
Ez azért elég életszerűtlen, hogy ilyesmit vársz egy felújítás során a másik lakótól. Nem általános az ilyen, sőt, szerintem még nem fordult elő a történelemben.
2023. júl. 25. 12:52
 14/30 A kérdező kommentje:
#13 : Nézd, a történelem egy dolog. Az pedig engem cseppet sem érdekel, hogy ki mekkora lúzer balek és hogyan húzzák le. A lényeg, hogy engem ne húzzanak le! ;)
2023. júl. 25. 17:14
 15/30 anonim ***** válasza:
71%
Elnézést, hogy tessék?
2023. júl. 25. 21:31
 16/30 anonim ***** válasza:
92%

Elmondom, mit nem értek:

1) Szóval három hétig nem voltál otthon, de közben kopogtattál nála többször is, és ki is jött?

2) "Valaki" kutyaszart rakott a postaládájába. De vajon ki volt?

Ne aggódj, a lényeg átjött, te egy nagyon kemény pali vagy, veled aztán nem szórakozhat senki, csak így tovább! De legközelebb szerintem ne kutyaszart gyűjtögess isten tudja, honnan, hanem egyél egy napig lecsót barna kenyérrel, aztán az alkarnyi méretű, penetráns, képlékeny emberi hurkát tedd bele a postaládába, az mégis csak nagyobbat szól, mint holmi Fifikék ürüléke.

Ja, és látom mást is érdekel, nem csak engem: mi a kérdés?

2023. júl. 26. 07:46
 17/30 anonim ***** válasza:
71%
Nincs kérdés, csak el akarja hitetni magával, hogy ő a jani.
2023. júl. 26. 10:16
 18/30 A kérdező kommentje:
#17 : A kérdés: Aki kárt okoz miért nem azon van, hogy az minél hamarabb helyre legyen állítva úgy, hogy a károsultnak azzal semmi dolga sem legyen?
2023. júl. 27. 07:37
 19/30 anonim ***** válasza:
90%
Mert ez Magyarorszag. Ha nekem szar, a szomszed tehene is dogoljon meg. Ennyire naiv vagy kerdezo? :) A kutyaszart pedig visszaadnam...
2023. júl. 29. 23:43
 20/30 A kérdező kommentje:
#20 : Én eddig is és ezután is tudom, hogy lehet üzenetet hagyni. Lehet neki is gondolkoznia kellett volna, ha már napi szinten nyitogatja a postaládáját.
2023. júl. 29. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!