Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Csak én vagyok úgy vele, hogy...

Csak én vagyok úgy vele, hogy szívem szerint olyan messzire menekülnék ebből az országból, amennyire csak lehet?

Figyelt kérdés

Minnél előbb és minnél messzebb elhúzni ebből az országból!!!!!Ezzel a gondolattal kelek, és ezzel fekszek már régóta.

Nincs még egy olyan ország Európában:-ahol ekkora az infláció!!!!

-ahol ennyire korrupt a rendőrség!!!!

-ahol ennyire semmibe veszik az embert a munkahelyén!!!!

-ahol a kormány megállás nélkül nap 24 orájából 25-be lop, csal, hazudik!!!!

-ahol ennyire rosszak és igazságtalan a törvénykezés(lásd azt az esetet, amikor a srác beledobta a kislányt a csatornába és 4 évet kapott)!!!!

-ahol ennyire rossz a fizetés!!!!

-ahol a hajléktalanok ürülékével vannak tele a parkok!!!!

-ahol ennyire rossz a közbiztonság!!!!

-ahol az emberek nagy részének már hónap közepén azon kell gondolkoznia, hogy hogyan tudna 0-ra kijönni hónap végén!!!!

-ÉS AHOL ENNYIRE OSTOBÁK ÉS PRIMITÍVEK AZ EMBEREK

-ÉS ENNYIRE SZÉTHÚZ A TÁRSADALOM

Meneküljetek amíg lehet!!!!!!!!

2023. júl. 16. 17:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerinted? Ha ennyire sz4rul működik, hogyan jön mindig össze a 2/3-ad?

Hmmmm?

Mégis csak elégedettek vagytok, ha nem másra szavaztok/el sem mentek szavazni.

Vagy talán ennyire szerettek szenvedni? Annyira fincsi a választási krumpli, hogy megéri?

Mi az oka, hogy erre szavaztok, ha annyira rossz ez a rendszer?

2023. júl. 18. 11:34
 12/15 A kérdező kommentje:

"hogyan jön mindig össze a a 2/3-ad?"

....

Úgy gondolom, hogy csak rám tartozik, hogy kire szavazok vagy kire nem.Egyébként 19 éves vagyok, tehát még nem volt lehetőségem elmenni szavazni.

2023. júl. 18. 12:31
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mivel minden kormány idején ugyanez a nyavajgás ment, ez azt jelenti, hogy az emberekben van a hiba. Egyébként is hülyeség azt hinni, hogy néhány emberen (a politikusokon) múlik az emberek élete. Hiába mész el bárhova, a társadalom az az emberek összessége , aminek ugyanolyan tagja vagy, mint bárki más és ha szerinted ostoba és primitív, akkor az miattad is van, így bárhova mész, ott is ostoba és primitív leszel.
2023. júl. 18. 12:31
 14/15 A kérdező kommentje:
Pontosan ez a probléma.Magyarként elmész külföldre és esélyed sincs a változásra, mert a magyarokról az egész világ tudja, hogy ostoba és primitív nép
2023. júl. 18. 12:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem azert, mert masok azt gondoljak rolunk, hogy ostobak es primitivek vahyunk (egyebkent nem gondoljak ezt). Hanem azert mert x ido utan ott is panaszkodni fogsz, csak annyi valtozik hogy onigazolas gyanant a publikumnak hazudni fogsz.
2023. júl. 18. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!