Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Tervezek elköltözni Budapestrő...

Tervezek elköltözni Budapestről vidéki nagyvárosba. Melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Nyitott vagyok mindenre, jelenleg is javarészt távmunkában dolgozom.

2023. júl. 16. 11:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%

+1 Győrnek

Konkrétan a "Rózsadomb" alján élek a II kerületben, ami talán a legnormálisbab rész a Budapesten, de így is elegem van a városból, a bűzből és koszból. Győr volt az első hely, amire mindketten azt mondtuk a feleségemmel, hogy ez szép, itt élnénk.

Tetszett még Eger, de ott nem tudom mit kezdenék magammal, Vác nagyon jó az agglomerációban, de személy szerint a részemről ez pár év múlva egy Balaton északi parti falu lesz, Csicsó, Tagyon, Dörgicse, Nagyvázsony..

2023. júl. 17. 13:33
 12/18 anonim ***** válasza:
59%
Veszprémet ajánlom
2023. júl. 17. 16:33
 13/18 anonim ***** válasza:
72%
Veszprémben bárhova költözöl minden max. 25-30 percen belül van gyalog, megyeszékhely úgyhogy minden szolgáltatás elérhető.
2023. júl. 17. 17:28
 14/18 anonim ***** válasza:
88%

Pécset nem. Itt élek 8 éve, de valószínű elköltözöm. Maga a város meseszép, van sok étterem (nem igazán olcsó semmi, sőt), de munkalehetőség alig, főleg nem értelmésiségi körökben, a fizetések pedig rémesek.

Ez egyéni szocprobléma, de én sajnos párt sem találtam. A társkereső sem működik, mert alig van fent rajta ember, vagy hát nem az én kategóriám. A környező részeken nagyon szegény falvak vannak, a legtöbbjük említésre sem méltó, onnan próbálnak ismerkedni, de hát nem sok sikerrel.

2023. júl. 18. 00:53
 15/18 anonim ***** válasza:
42%
Pécs.
2023. júl. 18. 11:21
 16/18 anonim válasza:
90%

Hát ha tényleg kelet felé mennél inkább akkor Miskolcot mondanám, gyönyörű tájak, olcsó lakhatás, pont annyira nagyváros hogy minden van de még sincs az zsúfoltság mindenhol.

Nyilván mint bármelyik városba itt is vannak olyan részek, ahová nem ajánlatos költözni, de semmilvel sem veszélyesebb itt mint monjuk Győrbe vagy Pécsen ez csak emberek fejébe berögzült sztereotípia.

2023. júl. 18. 21:43
 17/18 anonim ***** válasza:
87%
Eger egy szép, biztonságos város + keleten is van :)
2023. júl. 18. 23:20
 18/18 elistvan ***** válasza:
18%
Egyértelműen Sopron ha van rá keret.
2023. júl. 19. 09:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!