Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Sokat vitatkozunk a pasimmal,m...

Sokat vitatkozunk a pasimmal,mert nem akar semmit sem csinálni,azt sem tudja,mit hogyan kell. A szomszédasszony mindig hallja ezt,és szóvá is tette,hogy a párom miért nem jön ki soha segíteni? Én csak annyit mondtam,nem ér rá.Mit mondjak máskor?

Figyelt kérdés
Tegnap kimentem kenyérért a kenyeres autóhoz,és azt kérdezte,hogy eszem-e rendesen mert olyan sápadt vagyok. Tudta jól,hogy a kimerültség és a belefásultság okozza ezt. Hogyan tudom rávenni, hogy csináljon valamit? Egyszerűen tényleg nem ért semmihez..ha azt mondom csináljuk meg ketten,akkor elodázza..Minden rám hárul, sok a háztartás,és a munka is együtt. A szomszéd asszony azt mondta,túl jóravaló,szorgalmas nő vagyok "ezek közé",és inkább költözzek haza mert tönkre fogok menni. Sajnos valóban azt érzem,hogy csak azért vagyok,hogy "anyu pótlék legyek+, és az a legszörnyűbb,hogy nem is igyekszik semmiben. Minden jól van, és "én lexarom". Ez a szlogenje. Mit tegyek? hagyjam el,vagy legyek vele durvább? Viszont, abból meg folyton csak a veszekedés születne..így is rengeteg a vita..
2023. júl. 15. 12:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gondoltál már rá, ( el is ) akarsz a pasitól jönni, csak mások véleménye is érdekel...

Akár albiba is.

2023. júl. 15. 18:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogod rászoktatni a munkára soha. Mennyi idő kell még, hogy ezt felfogd? Évek és x gyerek?

Csak az idődet pazarlod vele.

Fogadd meg a szomszéd tanácsát (aki látszik hogy jobban ismeri őket, és nem rózsaszín ködben látja a dolgokat), és menj haza. Tanulj az esetből.

Ha a következő se csinál semmit otthon, akkor hamarabb lelépsz.

Alapjába véve szerintem már az rossz jel, hogy az anyjával lakik ( nem való vagy ezek közé = ebből gondolom hogy többen vannak).

A legtöbb felnőtt pasi aki az anyjával lakik az életképtelen.

Te csak anyu 2.0 leszel, a javított verzió, akit dugni is lehet.

Nem társként, nőként, emberként gondol rád. Te a dugható anyu vagy.

2023. júl. 16. 03:24
 13/14 anonim ***** válasza:
50%
Én össze sem cuccoltam volna egy ilyennel, mint a pasid... :D
2023. júl. 16. 16:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ő se gondolta hogy ilyen a pasi. Tudnak szépeket mondani. ( csajokat se kell félteni )
2023. júl. 16. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!