Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » FONTOS, Be akarnának törni?!?

FONTOS, Be akarnának törni?!?

Figyelt kérdés

0:53-kor arra lettem figyelmes, hogy valaki nyitogatja a kaput, de nem tud bejönni. Most, 1:05-kor olyan hangot hallottam, mintha valaki erőből a kapura vert volna (lemez).

Tegnap hajnalban is hallottam, mintha valaki be akarna jönni, és napközben is halla az egész család, hogy benyitott valaki, de hirtelen becsukta, mert kint voltunk.

Lehetséges, hogy be akarnának törni?

2023. júl. 14. 01:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%
Eddig azt hittem, hogy akik itt a gyk-n kérdezik meg hogy "Csöpike 3 napja nem eszik és csak fekszik szerintetek mit csináljak???" és hasonlók, egyszerűen leszarják az állataikat... De miután valaki kiírta b*zd+ hogy "helo éppen törnek be most mit csináljak???" rájöttem hogy nem. Komolyan vannak emberek akiknek evidensebb hogy kiposztolják ezt a netre mint hogy felhívják az orvost vagy a rendőrséget. Ezt tette az emberekkel a közösségi média. Hihetetlen.
2023. júl. 14. 10:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen epp betornek hozzatok!

Kameran rogzisd es kuldd be a rendorsegre.

2023. júl. 14. 10:57
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél ki egy táblát: Betörőknek belépni TILOS!
2023. júl. 14. 10:59
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de nem lehet, hogy csak egy pár unatkozó hülyegyerek szórakozik veletek? Tudod, akik megnyomják a csengőt, aztán elszaladnak.
2023. júl. 14. 11:16
 15/17 anonim ***** válasza:

En biztos hogy az ajto melle allitanek egy meteres, colos vascsovet, es amint ezt masodjara meghallom, rohanok ki mint az allat es mar rantom is ki a kaput, hogy meglassam ki az. Amennyiben azonnal leszurom hogy illetektelen behatolasra keszult(ek) egy szemvillanas alatt yat ba_nek ra, hogy behugyozik.

Hogy lehettek ennyire toketlenek? Valaki napok ota nyitogatja a kaput es gyakorin kerdezgetsz? Nem hiszem el. 😄😭

2023. júl. 14. 17:37
 16/17 anonim ***** válasza:
55%

Igen. Ilyenkor zárnak a kocsmák.

Valamiben meg kell kapaszkodni hazafelé hogy el ne dőljön..

2023. júl. 14. 17:44
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Remélem kiírtad a Facebookra is.
2023. júl. 14. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!