Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mely országban érdemes letelep...

Mely országban érdemes letelepedni boldogság szempontjából?

Figyelt kérdés
Ahol nincs annyira kommersz kapitalizmus, az emberek szeretik egymást és kedvesek egymáshoz, illetve laza és derűs a hangulat?
2023. júl. 6. 13:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%
Indonéziában pl. Ott nem a materialista földi javakat hajtják.
2023. júl. 6. 14:14
 12/20 anonim ***** válasza:
68%

Azért ezaz ország igencsak a béke segge alatt van.

Azért könnyebb megélni havi 800.000 Ft-ból vagy 1 millióból mint 200.000 ft-ból

Jobb egy szép lakásban vagy házban élni mint egy kis olcsó lyukban

Jobb ha bármit megvehetsz egy üzletben mintha az árakat néznéd folyamatosan.

Idehaza nagyon sokan nem azt a pénzt keresik amit a végzettségük és a munkájuk által kapniuk kellene.

Lehetsz e boldogabb külföldön?

Az esély megvan rá.

2023. júl. 6. 14:28
 13/20 anonim ***** válasza:
50%
#12: szerintem olvasd el alaposabban a kérdés kifejtését és a Kérdező eddigi válaszát...
2023. júl. 6. 14:37
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Néztem youtubeon egy amerikai csaj vlogját, aki Japánba költözött, és ő mondta hogy ja, itt tényleg jó élni de te itt is csak te maradsz. Ha arra számítasz hogy megoldodik minden problémád és szomorúságod csak attól hogy ide költözöl, akkor csalódni fogsz.
2023. júl. 6. 14:54
 15/20 anonim ***** válasza:
62%
#3 válaszolónak igaza van. Ezt írta: " A legrosszabb körülmények között is lehet valaki végtelenül boldog" Pont mint itt a fideszesek! Ők annyira szeretik ezt a válságot amit a fidesz idézett elő, meg a rekord magas áfát és rekord magas adókat, meg az éhezést, kevés fizetést, hogy még így is a fidesz mellett kampányolnak és a fideszre szavaznak, mert még sokkal sokkal nagyobb válságot szeretnének mint amit eddig összehozott a fidesz!
2023. júl. 6. 15:03
 16/20 anonim ***** válasza:
33%
Viktorunk megmondta egyszer…. Most nem találom azt a videót de biztosan tudod melyikre gondolok. :D (Ez a legjobb hely Európában)
2023. júl. 6. 15:45
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem azon mulik hol vagy, rajtad mulik. Itthon is lehet sokat keresni
2023. júl. 6. 16:31
 18/20 anonim ***** válasza:
77%

Jártam Dániában, és többnyire nagyon kedves emberekkel találkoztam, de ilyen hozzáállással ne is menj oda, sőt, sehova.

Minden országban van mindenféle ember és sehol se fognak téged tárt karokkal és könnyes szemekkel várni. Csak akkor lesz egy jó emberekkel telt környezeted, ha te magad alakítod azt ki és erre bármelyik országban van lehetőséged.

2023. júl. 6. 17:25
 19/20 anonim ***** válasza:

Déli országokba, pl Spanyolország, Görögország, Olszországba nem mennék, mert ott most szélsőjobb van, az időjárás miatt (én gyűlölöm a meleget), akkor valamelyik skandináv ország vagy Kanada.

Vagy ami még szimpi nekem, Új-Zéland, 4 napos munkahét.

2023. júl. 6. 17:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Kanada, Ausztrália.
2023. júl. 8. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!