Óromániában milyen magyarként lakni?
Figyelt kérdés
2023. jún. 16. 18:04
1/2 anonim válasza:
Jó. Én 12 évet laktam Bukarestben (egyetem, majd munka), semmi gondom nem volt abból, hogy magyar vagyok (vagy bármi másból). A város tetszett, az emberek rendesek. Aki megtudta, hogy magyar vagyok, inkább amolyan egzotikumként tekintett rám, pl az egyetemen a könyvtáros megkérdezte, hogy tudom-e olvasni a latin betűket.
2/2 anonim válasza:
Én székely vagyok, nekem is éltek rokonaim Bukarestben és kivétel nélkül mindenki szerette. Mondjuk igaz, hogy diplomájuk, jó állásuk volt. Világra nyitottabbá váltak és sokkal jobban kerestek, mint Székelyföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!