Az útra kilógó vagy a szomszédba áthajló ágakat miért nem vágják le néhányan?
Figyelt kérdés
A járdát vagy a kerékpárutat is elfoglalják a kilógó fák. Persze tudom, hogy ilyen esetben nem panaszkodni kell, hanem megcsinálni, de állítólag sajnos nincs szakmai hozzáértésem a zöldterület gondozáshoz. A napokban épp ráértem a szomszéd diófájáról levágni egy átnyúló ágat, de sajnos nem örült a szakmai munkámnak.2023. jún. 13. 12:23
1/14 anonim válasza:
Az a baj hogy elvileg engedélyt kell kérni az önkormányzattól és akkor tehetsz bármit is ha megvan az engedélyed.
3/14 anonim válasza:
Mert nem akarják.
Amúgy szerintem nem is feltétlenül kell minden esetben. Én pl nem szeretem ha a szomszéd megszünteti az árnyékunkat és emiatt tele is van levágott ágakkal a kertünk. (Néha sajnos elkezdi visszavagdosni az átlógó ágakat)
Amúgy ha jól tudom neked van jogod levágni ami belóg hozzád, de csak úgy ha ez nem árt magának a fának.
4/14 A kérdező kommentje:
#3 : Azt honnan tudjam, mi nem árt? Én egy lelkes amatőr vagyok!
2023. jún. 13. 14:36
5/14 anonim válasza:
Pl nem mérgezheted a növényt, nem tépheted roncsolva az ágait. Ehhez nem kell szakinak lenni.
De ha annyira féltek hogy baja lesz a fának akkor hívjatok egy szakembert.
6/14 A kérdező kommentje:
#5 : Én más fája miatt biztosan nem aggódok. Vágom, ahogy tudom! :)
2023. jún. 13. 17:37
7/14 anonim válasza:
Élni és élni hagyni!
Hagyjátok békén a szomszédot! Tényleg nem lehet élni máshogy?
8/14 anonim válasza:
Akkor meg mi a bajod? Fent még az ál-aggódást nyomattad hogy le kéne vágni de nem értesz hozzá…
9/14 A kérdező kommentje:
#8 : Ha a az okoskodáson kívül értenél valamihez, akkor tudnád miért épp a diófát írtam! ;)
2023. jún. 14. 17:11
10/14 A kérdező kommentje:
#7 : Jelezve volt a probléma, csinálni kellett volna valamit!
2023. jún. 14. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!