A meleg szomszédom állandóan a telefonszámomat követeli, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ahányszor meglát a közös udvaron, jön utánam és hiába mondom, hogy hagyjon békén. Folyamatosan a telefonszámom kéri, ezerszer elmondtam, hogy nem adom meg. De nem tágít, amikor meglát, lohol utánam mindenhova.2023. jún. 8. 17:55
11/29 anonim válasza:
Nem zaklatás, hogy elkéri a számát.
12/29 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
"5 Azt, hogy hülye ürügyekkel akar zaklatni. Tisztánlátás végett."
Nem értem. Ehhez miköze van ahhoz hogy meleg?
13/29 anonim válasza:
#10:
A telefonszám elkérése nem zaklatás. 😊
14/29 anonim válasza:
Ha elkéri párszor nem zaklatás. De a kérdező szerint "ezerszer" elkérte és "lohol utánna", ez alapján zaklatás ha nem hagyja békén többszörös figyelmeztetés ellenére.
15/29 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy meleg?
Rá van írva a homlokára?
Add meg egy utcai fülke számát neki hivogassa nyugodtan azt.
16/29 anonim válasza:
Add meg a számod, aztán tiltsd is le egyből az övét, hogy ki se csengjen később. :D
17/29 A kérdező kommentje:
16 az a baj ezen már túl vagyunk. Ezért utánam szaladt ma mikor meglátott, hogy nem jó számot adtam, adjam meg a jót.
2023. jún. 8. 19:30
18/29 anonim válasza:
Egyrészt honnan tudod, hogy meleg, másrészt ez miért számított a kérdés kiírásánál?
19/29 A kérdező kommentje:
Látom sokan magatokra vettétek, akkor legyen heteró vagy pánszexuális, bánom is én. Heteróként nyomul rám, biztos.
2023. jún. 8. 19:38
20/29 anonim válasza:
Engem nem érdekel különösebben, elvégre semmi közöm egyikőtökhöz sem, csak különös, hogy ez számodra egy kiemelendő tény volt (már ha az).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!