Mi a bajuk ezeknek az embereknek?
Mi a bajuk ezeknek az embereknek?
Mi a bajuk ezeknek a majmoknak?
Most akkor melyikre vársz választ? Tipic fellengzös fidesznyik szöveg. Vagy dolgozol a krumpliért?
Te sem vagy különb tőlük..sőt..
Miért rinyálnak?Mert tényleg ez az ország a legszarabb lassan európában,vagyis a vezetése,akik teljesen tönkreteszik.
Én is itthagytam 10 éve,sajnos haláleset miatt kellett visszajönnöm,és a faterral maradok egy darabig..de az életszínvonal itthon gyalázat,a munkabérek,a közüzemi számlák,az árak a boktokban..borzalmas.Én csak egy sima melós vagyok külföldön is,hegesztő,mégis olyan körülmények között élek ott,hogy itthon ugyanazért az elvégzett munkáért kapott pénzből soha nem tehetném meg..3800-4200 font között keresek,1100 a kétszobás ház amiben élek,kifizetem a számlákat,és még úgyis marad átszámolva kb 1 millió forint amiből nagyon kényelmesen,szépen megélek,megyek télen-nyáron üdülni,rendszeresen járok éttermekbe,wellness hétvégék stb,stb..itthon soha nem engedhetném meg magamak,abból a 3-400k forintból amit hegesztőként keresnék itt észak-keleten...tehát jogos az emberek felháborodása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!