Valójában van a magyarnak pénze?
Valójában van a magyarnak pénze,csak egyes média orgànumok szeretik szítani a pánik hangulatot? Én egy erősen kormány elleni személy vagyok,de vannak dolgok,amiket nem értek.
Összegyűjtöttem pàr tapasztalatot,amit pontokba gyűjtöttem.
- Vidéki kisvárosban is elkel pár napon belül a 30-40 milliós Kádár kocka is. Figyelem az oldalakat.
- Állni nincs hely a kavezokban,cukrászdákban,gastro pubokban. Tegnap ki is dühöngtük magunkat.
- Úton hazafelé az autópályán csak hybrid autók,terepjárók, zöld rendszámos autók előztek meg minket. Ugyanez a parkolókban. 20 milliós autókból szàllnak ki a huszon éves,gyerekes párok.
- Gombamód nőnek ki a földből a vendéglátó egységek. Pizzeriák,burgerezők.
Párommal diplomások vagyunk, és szellemi munkát végzünk,ám a fenti pontok egyikét sem engedhetjük meg magunknak. Tudom pàr ember nem reprezentál egy orszàgot, de bárhol járunk az országban kb mindenhol ez a szitu.
Te valamit nagyon, de nagyon félreértelmeztél. Egy panellakás 3. emeletén élünk párommal. Nincs se kertünk, se állatunk, se klímánk, se autónk.. Tehát még mindig nem értem, hogy milyen logika alapján írod azt, hogy "klímagyilkos meg bolygógyilkos"?
Miből vontad le azt a következtetést, hogy kertesházunk van? Talán abból, hogy szeretjük a gyümölcsöket, magvakat és hogy mindig van itthon? :D Ebből az hogy következik? Boltról hallottál már? :D
És az egészségnek meg megint mi köze van annak, hogy ráaggatod valakire, hogy klímagyilkos?
Mindegy, fura egy gondolkodásod van az biztos. A 11-es válaszodat valamennyire értem, viszont azt, hogy az én válaszomhoz ezt milyen logika alapján kapcsoltad hozzá, még mindig nem világos.
- Vidéki kisvárosban is elkel pár napon belül a 30-40 milliós Kádár kocka is. Figyelem az oldalakat.
30-40 millió?? Hol?!
Egy 30nm-es kis lelakott mini lakás az isten háta mögött 30 milliótól indul..
- Állni nincs hely a kavezokban,cukrászdákban,gastro pubokban. Tegnap ki is dühöngtük magunkat.
Most sok a turista, nekik olcsóbb, mint sok más nyugati főváros pl. Berlin, Párizs. Külső kerületekben nem ezt tapasztalom.
- Úton hazafelé az autópályán csak hybrid autók,terepjárók, zöld rendszámos autók előztek meg minket. Ugyanez a parkolókban. 20 milliós autókból szàllnak ki a huszon éves,gyerekes párok.
Ezt én is látom. Szerintem inkább a társadalmi olló nyílt szét, nem is kicsit.
Én ugyan nem járok autópályán, mert nincs autóm, de a zebránál/várva a buszt ezeket látom. A metróban, buszon, villamoson meg a másik szélsőséget. Utóbbiból már csak a tömegközlekedési eszközök méretét figyelembe véve is sokkal több van.
- Gombamód nőnek ki a földből a vendéglátó egységek. Pizzeriák,burgerezők.
Én nem ezt látom. Sétálj végig a körúton, a belvárosban, a Váci utcán stb.
Minden második üzleten ott a tábla Kiadó/Eladó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!