Kinél mennyi most a havi közösköltség? Milyen egyéb tételek tartoznak még bele?
2es, te milyen lakásban laksz? mm értem, hogy nem proli suttyó lakás, de na, milyen környéken, milyen típusú lakás?
Nálunk (József Attila lakótelep, 4 emeletes, 3 lépcsőházas) 20ezer a közös költség. Eredetileg 8-9 körül lenne, de most új villanyhálózatra gyűjt a ház.
Gyárdűlő lakótelep (10 emeletes) ott 9100 a közös költség, ez magába foglalja a közös terület rezsijeit (pl lift), vízmelegítési általány meg valamennyi megtakarítást is.
Szintén JA lakótelep csak 10 emeletesnél meg szintén 9ezer körül. Ott nem gyűjtenek semmire, pedig nagyon kéne, de a sok nyugger leszavazza, mondván jólvanezígy, de persze nyekegnek, hogy magas a fűtésszámla stb...:D
4, aha.
Mondjuk engem ha kényszerítenének sem kellene olyan otthon ahol egy épületben vagyok másokkal:D Tökömkivanmárezzel:D
Kösz az eddigieket, ment a zöld pipa.
Bedobok már én is saját adatokat akkor.
Nálunk 4 emeletes régi tégla, 3 lépcsőházas épület és 14 ezer. A 10 a némileg megemelt alapköltség, benne a takarítással. A maradék 4 pedig felújítási hitel törlesztése.
Mivel régi épület ezt még viszonylag jó árnak tartom, de érdekel máshol mennyi és mik tartoznak még bele.
63m2 15.000
Nincs benne semmi extra még takarítás sincs. Kevesebbet kéne fizetni ha nem lenne már 7 éve lakás takarékpénztár benne. Mindig van mit felújítani régi építésű tégla társasház. Elvileg házszigetelésre gyűjtene a ház de mindig elverődik a pénz erre arra így nincs sok sose ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!