Hogy lehet valakinek állami rendszerben fiktív címe?
5 éve lakunk X utcában, és egy idős bácsi levelei állandóan oda jönnek hozzánk, próbáltam már megtalálni, de az azonos vezetéknevű velünk egy településen élők sem ismerik vagy tudják ki az. Állandóan jönnek levelei a nyugdíj folyósítótól meg az államtól, de nem stimmel a címzés sem.
A mi utcánk neve olyan, hogy az egész országban csak egy van ilyen, akárhol mondom ki is röhögnek kb,így leírni nem akarom itt, de kb hasonló példával szemléltetve:
Tavaszi rét utca 1 a miénk mondjuk, és neki pedig Tavasz ÚT 1- re címzik a leveleket, olyan utcára ami nincs is a településen egyáltalán
Ez hogy lehet? Nem létező cím az állami nyilvántartásban?
Mondjuk elég durva így elírni, hogy sem az utcaneve nem stimmel mert a fele lehagyva, sem a jellege mert nem út, hanem utca.
De eleve nem is lakott a mi házunkban soha ilyen nevű, tehát eleve egyáltalán honnan lett neki ilyen utca beírva bárhol is,nem értem. Mi 5 éve itt lakunk, és előttünk lakók meg itt laktak 1988 óta.
Szóval igazán elírni se lehetett, mert a lakcímkártyáján nem szerepelhet ez a cím és hasonló sem, így elég fura.
#3 itt mindent bedobnak 🙄😄
Ismer is minket a postás hogy mi lakunk ott 3 éve de akkor is bedob minden xart, a szomszéd utcának a második tagja ugyanaz mint a miénknek, az eleje tér, az oda szóló levelek is állandóan nálunk vannak, de azt legalább átdobálom oda ha arra megyek, de ezt a bácsit nem találtam meg sehogy..
Majd jelzem a postán, egyszer mar mikor ide költöztünk pedig írtunk valami nyilatkozatot hogy ki lakik ott és mit dobjanak be
Kiderült, most halt meg a bácsi nemrég pont, a mi utcánkban a 5-ös szám alatt élt ezer éve, 2 házzal arrébb, de már rég nem lakott itt, nagyon rég, a lánya ápolta a saját házukban.
Egy utcabeli mondta tegnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!