Guersney vagy Cornwall élhetőbb?
Te magad is nagyon jól tudod, hogy csupán javította a kiírásban olvasható helyszínt. A választ a hozzászólóktól várja.
(Igaz nem könnyűt kérdezett.)
Megkérdezett kinti ismerősök véleménye alapján Cornwall. Ha kell, leírom bővebben mit mondtak, de röviden összefoglalva: "a közelség" (kb. mindenhez) a legnagyobb arányban,legtöbbször emlegetett pozitívum.
És igen, trollkodni továbbra is vérciki. Igazat írtam előbb is offtopikoló hármaskára.
?
Senki nem írt sehol "kérdés"-t. Hármaska trollkodására reflektáltam - ott áll világosan közvetlenül alatta. Érthetetlen módon lepontozták, pedig igaz volt mit írtam.
Hármaska még helyzetet is benézte, keveri a csendben butuskákat lenézést valami kiakadással.
De ahogy neked tetszik, mivel eddig is tettem rád jó magasról, most is hidegen hagy mit hiszel.
Ettől függetlenül a trollkodás továbbra is irtó kínos marad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!