Ebből lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
A fal-él szomszédoknak a kölykei nagyon hangosan visonganak esténként. Bepöccentem és írtam nekik egy ilyen cetlit amit az ajtójuk elé b4sztam: " Ha nem maradtok kussb4n, reggelente hangfalra fogtok ébredni, k0csögök! Köszi! Üdv:) "2023. márc. 15. 08:17
1/3 anonim válasza:
Ha tényleg ezt a szöveget írtad rá akkor szólhatnak a közös képviselőnek. Nem volt helyes,de börtönben kerülni emiatt nyilván nem fogsz. Miért nem próbálsz velük beszélni?
2/3 anonim válasza:
Már van bajod. Hiszen a személyes kezelésére a dolognak képtelen vagy. Fosol.
3/3 anonim válasza:
Akár ők maguk, vagy akár a közösképviselő is bekopogtathat hozzád, más aligha fog történni. Vagyis... Ha olyan kaliberű emberek, akár még "csakazértis" hozzáadnak egy kis pluszt a zajokhoz esténként.
Természetesen, ha tartósan fennáll egy ilyen gond, szólni kell, de nagyon nem mindegy, hogy milyen formában, milyen hangnemben, mekkora tisztelettel.. Elhiszem, hogy zavar a ribillió, de sokkal empatikusabban, tisztelettudóbban is lehetett volna ezt közölni, nem pedig rögtön betámadni/beszólni nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!