Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Melyek a legveszélyesebb...

Melyek a legveszélyesebb lakótelepek Magyarországon?

Figyelt kérdés

2023. márc. 11. 08:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
10-es: szimpatikus, hogy ilyen talpraesett vagy😀
2023. márc. 12. 21:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Veszprém Haszkovó
2023. jún. 3. 22:01
 13/17 anonim ***** válasza:
A Haszkovó miért lenne a legveszélyesebb az egész országban? 😄😄
2023. szept. 24. 07:59
 14/17 anonim ***** válasza:
Sopron egyes részei.
2024. febr. 4. 15:23
 15/17 anonim ***** válasza:

Amiket leírtál, annak ellenére úgy gondolod, hogy nem veszélyes?

Külön kiemelném:

"háromszor kérdezett meg rendőr hazafelé menet, hogy ilyen-vagy olyan ruházatú, magasságú, stb. embert láttam-e, és ha igen, merre ment. Egyszer egy embert nyakonszúrtak a dohánybolt előtt, mert nem adott cigit valakinek."

És ezek ellenére is biztonságban érezted magad?

okt. 15. 15:10
 16/17 anonim ***** válasza:

"És ezek ellenére is biztonságban érezted magad?"

Hát persze. Nem ismert fel a rendőr és a kés alapján sem azonosítottak be.. 😃😅😊

okt. 15. 15:20
 17/17 anonim ***** válasza:

15, igen. Én adok cigit ^^

Viccet félretéve, ilyen sajnos sok helyen előfordulhat a fővárosunkban. Azokról az esetekről, mikor megállított a rendőr, hamarosan kérdezősködtem a helyi sajtónál, azaz a három néninél a padon, ők mindig mindent tudtak. Az egyik, az egy szomszédvitából lett verekedés volt. A másiknál valami megcsalós sztori miatt lett vendetta. A harmadikra körözést adtak ki, betört egy üzletbe Kispesten. Állítólag felénk menekült. Semmi olyan, amihez közöm lenne, igen, bűnözés létezik, és nem volt új indormáció, hogy létezik, de annak ellenére, hogy semmit nem tettem a saját védelmem érdekében, a legnagyobb atrocitás, ami ért, az egy random meztelenkedő faszi, meg egy magát keménynek képzelő tizenéves volt.

okt. 16. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!