Odaadtátok volna ingyen a garázst?
Kérjél tőle havonta 125 tojást - ingyen!
Akkor beállhat.
Lol, 10ezer forintért kiadtad volna neki, hát mennyire kell fillérbszó nyomorultnak lenni, hogy ezt ne fogadja el?
Hajtsd el a fszba a tojásaival együtt. Én innentől tuti mástól venném.
Az elsőnek van igaza.
Mondd meg neki, hogy havi 125 tojásért megkapja.
Ki enne meg havonta 125 darab tojást? 😀
Amúgy ha ennyit sajnál akkor így járt.. szerintem korrekt ár.
4- nem kell mindet megenni, ha nem szereti valaki.
Lehet menni tüntetni, és lesz hozzá muníció!:)))
1-es voltam.
Itt az a helyzet, hogy azt várná, hogy ingyen odaadod a garázst ÉS után még te fizetsz neki a tojásért?
Kicsit furcsának tűnik a gondolkodása.
Miér tpont 125? Miért nem jó az, hogy az eddigi fogyasztásotok alapján megállapítotok egy havi átlag tojásmennyiséget és azt adja ingyen? Mégis mi a francnak kéne havi 125 tojás?:D
Lehet fillérb*szó a szomszéd, amiért nem fizet havi 10 rugót... de... igazából a Kérdező is az, hisz van egy helye amit egyáltalán nem használ, semmi hátránya nem születik abból, ha megengedi a sozmszédnak ha beparkol, mégis elkér egy ilyen zsebpénzt, ami valójában semmire sem jó, csak arra, hogy egy emberi kapcsolatot anyagi alapokra helyezzen.
ha már úgyis van eg ykereskedelmi kapcsolatotok, simán hasnzálhattad volna ezt fizetőeszköznek, de így, hogy nagyra vágytál, semmire se mentél. Így jártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!