Nyíregyháza és Debrecen közül ki melyikbe (vagy az azokat környező falvakba) költözne? Néhány mondattal indokoljátok miért! Közbiztonság Debrecen malmára hajtja a vizet, Nyíregy tuti nem nyugodt, sem betörésmentes hely a tudjuk kik egy része miatt.
Más egyéb szempontok alapján miért választanád a fenti kettő (vagy esetleg környékük?) egyikét?
Azaz: mi fogott meg a választott városban, agg lomerációban?
(Igen, most a nagyon szép és felkapott városok, mint pl. Sopron, Szeged, Eger, stb. nem játszanak. Nem lényeges miért. Csak a fenti kettő, vagy esetleg az azok körüli max. 15 km-re fekvő falvak számítanak. És hogy miért éppen az lenne a választás?)
Ennyire rossz helyek lennének Debrecen is és Nyíregyháza is? Remek kilátások így előre... 😕
Betöréseknek (vagyis inkább azok hiányának) pedig nagyon fontos, véletlenül sem lebecsülendő szerepe van egy esetleges jövőbeni letelepedés esetén, ez nem lehet, nem is vita tárgya. De én azt csupán egy dolognak írtam, van még sok más szempont is, melyekre szeretnék válaszokat kapni.
Bár (az eddig olvasottak alapján) nem túl rózsás a helyzet.
kérdező: remélem van annyi eszed, hogy személyesen nézel szét, és nem az ide szabadon beírogató szellemi fogyatékosok útmutatása szerint döntesz!!!
Menj, csapj egy kört ott, ahova leginkább költözni szeretnél, nézd meg a környéket, a közlekedést, a munkalehetőségeket, a lakosság összetételét - és dönts a saját benyomásaid szerint!!!
13 - Szegeden nincs munka - de vannak brazilok rendesen.
És nem csak "hazaiak", hanem szerbekkel tesvérekkel növelve...
Utolsó, Szeged akkor nem napon barnultak számát nézve hasonlóan telített, mint például Miskolc, vagy Nyíregy?? Alig akarom elhinni, amit olvasok tőled.
Más:
Azok alapján, amit a napokban olvastam keletről (Mo.) és amiket ennél a kiírásnál is olvasok...
...a végén még az derül ki, hogy a(z elvileg magyargyűlölő rumánokkal is felvértezett) Oláhország (abból is például a Partium nagyvárosai) már SZINTE JOBBAK, mint a hazai keleti városok és környékük... (Nyilván nem egészen, de értitek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!