Szemét tárolása a lépcsőházban. Mit tennétek?
Jelentsd be a tűzoltóságon, hogy gyúlékony-tűzveszélyes zsákokat tárol a folyosón, ami menekülési útvonal.
Majd kap egy 100e-es bírságot 3 naponta akár, aztán vonogathatja vállait a bokrok alá költözve végül:)
#1:
+ az ajtajára is rákenni a szerves fajtát.
5
Majd, ha tűz esetén fejedre esel benne és ropivá égsz, akkor sem lesz gond, nekünk biztosan nem:DDD
7
Ha végrehajtó, kidobhatja a szomszédot;)
Nem, tényleg, értem a prblémát, volt ilyen szomszédom (ugyanaz az emelet) aki képes volt napokig rohasztani a mocskát az ajtó előtt, pedig ugyanúgy lement naponta, mint én. Egy idő után rutinná vált, hogy kidobom az ő szemetét is, mert nem akarom, hogy csótánytanyává váljuk.
Aztán egyszer volt valami a szemétben, amit valamelyikük fel akart túrni, és voltam én minden, csak rendes ember nem, mert hogy mertem kidobni. Mondom bammeg, az nem tűnt fel, hogy egy éve lassan eltűnik a retek az ajtótok elől? Csak most, mikor benne felejtettetek valamit? Így jártatok, máskor gyűjtögessétek otthon, vagy inkább legyetek körültekintőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!