Mocsokban él a szobatársam, mit csináljak?
Egy éve lakunk együtt és sajnos egyre csak romlik a helyzet. Eleve mikor beköltöztünk a koliba, nem volt a szobában seprű sem kuka, én vittem mindkettőt, ő semmit nem hozott. Mondtam neki, hogy nyugodtan használja a seprűt, többször már meg is kértem, hogy használja, soha nem tette.
Kénytelen voltam és vagyok az ő részét is felsöpörni, mert már többször kijöttek a hangyák az ő részén. Mivel nincs kukája, egy hatalmas Jysk-s szatyorba gyűjtötte a szemetét és 3 HÓNAPIG nem nem dobta ki, mikor már rég tele volt. Azt is én vittem le helyette. A hűtőben valami kegyetlen büdös kaját bent hagyott a téliszünet alatt és utána 1 óráig suvickoltam a hűtőt miatta.
2 hétig nem voltam fent koliban, mert beteg voltam és mikor visszamentem, undorító mocsok volt. Sáros cipőfoltok mindenhol, maroknyi hajcsomók mindenhol, popcorn meg kenyér darabkák szétszórva a földön, mosatlan serpenyők a földön, a parapetre felrakta a cipőjét, ami öntötte magából a lábszagot, úgyhogy kegyetlen lábszag terjengett a szobában, és szerintem egyszer sem volt szellőztetve, mert olyan áporodott szag volt, hogy az valami hihetetlen volt.
Arról nem is beszélve, hogy hetente 1x szokott fürdeni, jobb esetben.
Már belefáradtam, hogy utána takarítsak, de különben elviselhetetlenül néz ki a szoba és én egyébként tisztaság és rendmániás vagyok, szóval nem tudom hetekig, hónapokig kerülgetni a mocskot. Beszélni nem lehet vele, csak ígérget, de sosem teszi meg azokat.
1. Békés megoldás: szobacsere kérése.
2. Kevésbé békés megoldás: fotózni, dokumentálni a mocskot, aztán az ismerőseinek elmesélni, kiposztolni a falára a facebookon, nyilvánosan beégetni. Vagy: ezzel fenyegeti, ha nem takarít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!