Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mocsokban él a szobatársam,...

Mocsokban él a szobatársam, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egy éve lakunk együtt és sajnos egyre csak romlik a helyzet. Eleve mikor beköltöztünk a koliba, nem volt a szobában seprű sem kuka, én vittem mindkettőt, ő semmit nem hozott. Mondtam neki, hogy nyugodtan használja a seprűt, többször már meg is kértem, hogy használja, soha nem tette.

Kénytelen voltam és vagyok az ő részét is felsöpörni, mert már többször kijöttek a hangyák az ő részén. Mivel nincs kukája, egy hatalmas Jysk-s szatyorba gyűjtötte a szemetét és 3 HÓNAPIG nem nem dobta ki, mikor már rég tele volt. Azt is én vittem le helyette. A hűtőben valami kegyetlen büdös kaját bent hagyott a téliszünet alatt és utána 1 óráig suvickoltam a hűtőt miatta.

2 hétig nem voltam fent koliban, mert beteg voltam és mikor visszamentem, undorító mocsok volt. Sáros cipőfoltok mindenhol, maroknyi hajcsomók mindenhol, popcorn meg kenyér darabkák szétszórva a földön, mosatlan serpenyők a földön, a parapetre felrakta a cipőjét, ami öntötte magából a lábszagot, úgyhogy kegyetlen lábszag terjengett a szobában, és szerintem egyszer sem volt szellőztetve, mert olyan áporodott szag volt, hogy az valami hihetetlen volt.

Arról nem is beszélve, hogy hetente 1x szokott fürdeni, jobb esetben.

Már belefáradtam, hogy utána takarítsak, de különben elviselhetetlenül néz ki a szoba és én egyébként tisztaság és rendmániás vagyok, szóval nem tudom hetekig, hónapokig kerülgetni a mocskot. Beszélni nem lehet vele, csak ígérget, de sosem teszi meg azokat.

2023. febr. 17. 15:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
39%
Nálam ha akarnék se lenne rend, a polcaim tele vannak könyvvel, ágyam is körbepakolva vele xd
2023. febr. 17. 19:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
#11 Azért a kupi, meg a mocsok, és rothadás között van különbség
2023. febr. 17. 19:27
 13/17 A kérdező kommentje:
Egyetemi koli, de nálunk sincs ellenőrzés, egyetlen egyszer volt és akkor is azt nézték, hogy töltőn meg hajvasalón kívül ne legyen más a szobákban, ami fogyasztaná az áramot. Olyanról, hogy 2 hetente ellenőrzés, meg ágynemű csere, még nem is hallottam soha. Milyen koliban laksz te?
2023. febr. 17. 19:47
 14/17 anonim ***** válasza:
37%
Tegyél a párnájára döglött csótányt, vagy egeret és magyarázd meg neki, hogy a szemétre jönnek.
2023. febr. 17. 20:09
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
#13 Nem ellenőrzés, az random, és elég ritka, én speciel még nem tapasztaltam, csak másoktól hallom, hogy létezik, hanem takarítás/ágynemű csere a rendszeres. Csak ha valakinél gáz van, azt jelezniük kell. Pl hajvasaló, hajszárító asszem nem is lehet bent hivatalosan. Egyébként egy debreceni koliról van szó.
2023. febr. 17. 21:26
 16/17 anonim ***** válasza:
59%

1. Békés megoldás: szobacsere kérése.

2. Kevésbé békés megoldás: fotózni, dokumentálni a mocskot, aztán az ismerőseinek elmesélni, kiposztolni a falára a facebookon, nyilvánosan beégetni. Vagy: ezzel fenyegeti, ha nem takarít.

2023. febr. 17. 21:40
 17/17 anonim ***** válasza:
36%
Nyilván van ott valami hivatal, hivatalos ember fenntartó, akinek jelezni lehetne az embertelen állapotokat. A felhalmozott szemét okozhat tűz, közegészségügyi veszélyt. És aki ilyen szemétben él, annak az elmeállapota is kérdéses.
2023. febr. 20. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!