Ez nem pofátlanság?
Figyelt kérdés
A szomszédom házán leégett a tető és az egészet cserélni kell. Ezután az anyja gyűjtést szervezett (pontosabban koldulni kezdett) az egész utcában. Ötezret adtam neki, amire azt válaszolta, hogy egy másik szomszéd húszat adott.
Egyébként elég kellemetlen szomszédok, néhány éve folyamatosan átjárt hozzánk a kutyájuk és heteken át nem tettek ellene semmit.
2023. febr. 15. 11:04
11/17 anonim válasza:
Az ilyen a "nem kicsit szemtelen" kategóriába tartozik, mert fölösleggesen össze akarja az emberekt ugrasztani. Ki kell mondani neki, hogy "Oké, akkor menj a francba a bajoddal", és visszavenni tőle az 5-öst.
12/17 anonim válasza:
Azért ez eléggé bunkó volt a szomszédtól.Oké leégett a tető,de minek kell az utcán végigmenni és koldulni.Aki segíteni akar az odamegy és segít akar pénzzel akár pl faanyaggal.Az meg eléggé bunkó dolog,hogy kijelenti a másik szomszéd többet adott.Én megkérdeztem volna tőle,hogy most egymásra kell licitálni vagy mi.Inkább örüljön hogy segítetek neki.
13/17 anonim válasza:
Mondjuk én kiröhögtem volna, hgyha nekiáll tarhálni. Dolgozni is lehet ám :D
14/17 anonim válasza:
Ha cigus az illető és még rossz szomszéd is, akkor jól kiröhögtem volna és egy fillért sem adtam volna. Épp hálálkodnék az égnek, hogy mindjárt elhúznak, mert nem lesz pénzük rendbe tenni a házat.
15/17 A kérdező kommentje:
Nem cigók. A férfi szülei erős középosztálybeliek voltak, az apja gyógyszerész, az anyja pedig valami aktatologató a városházán. Ők meg valahogy így lezüllöttek...
2023. febr. 19. 21:31
16/17 anonim válasza:
3 - Lakásbiztosítás C-knél?? Te se láttál még C-t, max.Győzikét a tv-be:)
17/17 anonim válasza:
Am ezert nem szabad penzt adni senkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!