Budapesten ennyire gyakori a verekedés az autósok között, vagy csak én látom őket pont gyakran?
Figyelt kérdés
Mostanában már havi 1 alkalommal bekell menni személyesen dolgoznom Budapestre, és mivel vidéki vagyok, ezért ha nem kell bemennem dolgozni, meg sem fordulok Budapesten.
Idén 2 alkalommal voltam fent, és mind a 2 alkalommal láttam a metrópóltóról, hogy verekednek autósok reggel illetve a második esetben délután a forgalom közepén :D
Ez ennyire gyakori Budapesten?
2023. febr. 10. 12:51
11/11 anonim válasza:
Vidéki meglátja a vidékieket verekedni Budapesten. Vidéken persze nem, mert ott este járnak fosztogatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!