Budapesten túlélhető, eltölthető egy éjszaka az utcán?
Figyelt kérdés
Fel kell mennem Pestre két napra. Nem igazán szeretnék adni szállásra 15-20 ezer pénzt.
Szerintetek mennyire bevállalható, hogy az "utcán" legyek éjszaka?
Esetleg hova lehet behúzódni, ahol békén hagyják az embert?
A keleti, nyugati pályaudvarokon vannak várók, amik éjszaka is nyitva vannak, és nem késelni járnak oda a hajléktalanok?
Esetleg más helyek?
2023. jan. 25. 09:39
11/20 anonim válasza:
4-6-os villamos vonalán sétálj. Sok minden nyitva van ott.
12/20 anonim válasza:
A várókat, aluljárókat hanyagolnám, ott garantált, hogy betalálnak tolvajok, agresszív alakok. Én inkább tömegközlekednék (4-6os villamos nem áll le, ill. éjszakai buszok is vannak), utaznék, sétálnék - lényeg, hogy úgy tűnjön, célirányosan mész. Vagy esetleg valami szórakozóhelyre, ahova nem nagyon drága a belépő, vagy egyáltalán nincs.
13/20 anonim válasza:
Amúgy ha halálra zabálod magad a Mekiben és elcseszel egy csomó pénzt a kocsmában, abból már simán kijönne egy olcsóbb szállás. De ha mindenáron csövezni akarsz...
14/20 anonim válasza:
Nem kell halálra zabálni. Egy sajtburger menüt veszel és ott ülsz 2 és fél órát, nem szól rád a kutya sem. Kocsmában 1-2 sör és nem szól rád senki, addig maradsz amíg akarsz.
15/20 anonim válasza:
Nálad amúgy nem működik az internet és Google Maps, hogy még egy Meki nyitva tartást sem tudsz megnézni magadtól?
16/20 anonim válasza:
15: azért arra nem érdemes alapozni... budapestiként futottam bele az elmúlt 2 hónapban legalább 7-8 olyan esetbe, hogy a Google Mapsen rossz infó volt fent adott intézmény vagy üzlet nyitvatartásáról.
17/20 A kérdező kommentje:
Sőt!
Sokszor a helyek saját honlapja is sz*r infót ad a nyitvatartási időről :(!
2023. jan. 25. 17:30
18/20 anonim válasza:
#16 De még mindig inkább lehet rá alapozni, mint random emberekre egy random oldalon... :D
19/20 anonim válasza:
Budapesten 6-7 ezerért tűrhető szállás van, booking vagy szallas.hu
20/20 anonim válasza:
A Blahán talán 0-24-es a Meki, legalábbis én párszor estem be oda sajtburger menüért az éjszaka kellős közepén. A többi Meki szerintem max 11 vagy éjfél körül bezár ( kivéve a McDrive de az nem opció az esetedben ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!