Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Bp-en a pesti oldal nagy...

Bp-en a pesti oldal nagy része tényleg veszélyes, lepukkant hely ahogy itt írják sokan?

Figyelt kérdés

Pl. egyesek szerint lépten-nyomon kirabolnak, megkéselnek, csomó utcában a földön a hajléktalanokat kerülgeted, vizeletszag mindenhol...

Ha igen akkor miért vágyik mindenki oda és miért van ott viszonylag sok turista?

2023. jan. 22. 21:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
13%
Ott vannak a balos szavazók. NOGOZONE!!!!
2023. jan. 22. 22:14
 12/20 anonim ***** válasza:
95%

Hat azert budan is akad egy -ket olyan kornyek

Szerintem fele-fele

Pesten elek es soha semmi atrocitas nem ert a lakokornyezetemben, Budan annal inkabb

2023. jan. 22. 22:25
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
11-es sajnos már ez sem igaz, talán a Hegyvidéket meg persze a Várnegyedet kivéve az esztelen lakópark építések miatt rengeteg multis yuppie települt be mindenhova akik balra tolják ezeket a kerületeket.
2023. jan. 22. 22:36
 14/20 anonim ***** válasza:
13%
Budán Óbuda a lepukkantabb környék.
2023. jan. 22. 22:37
 15/20 anonim ***** válasza:
18%

"Szerintem fele-fele"

🤣🤣🤣🤣🤣

Az egész pesti oldal, kivéve a V. Kert egy disznóól.

Ellenben Budán a nagyrésze rendben van.

2023. jan. 22. 22:40
 16/20 anonim ***** válasza:
92%
Pesten a 14. kerület és a 16. kerület teljesen normális, csendes, élhető.
2023. jan. 23. 04:21
 17/20 anonim ***** válasza:
55%

Hogy veszélyes,lépten nyomon kirabolnak, megkéselnek, az csak nagyon kis részre igaz, viszont Budapest nagy része lepukkant putri.

Nem vágyik mindenki oda, aki oda vágyik, az a jó környékekre. Mégiscsak a főváros, vannak előnyei, a turisták is ezért mennek.

2023. jan. 23. 07:01
 18/20 anonim válasza:
22%
7kerületi vagyok,én késsel boxerrel közlekedem,havi egy ütés bejön.
2023. jan. 23. 15:27
 19/20 anonim ***** válasza:
26%
Budán laknak a birka lakosok, mert a fehérgalléros bűnözők, olyan trükkökkel húzzák le őket, amin a pesti és vidéki csak röhög:DDD
2023. jan. 23. 20:26
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon erős túlzás. Nyilván vannak durvább környékek, de a többsége ezeknek a területeknek nem annyira veszélyes - nyilván azoknak ijesztő lehet, akik valami kis kertövezeti cuki közösséges házból mennek oda látogatóba vagy a Rózsadombról, azoknak sztem mindenki veszélyforrás, aki nem rózsaillatú és magazinból előlépett. Én jelenleg nem annyira nagyon messze lakom egy rosszabb hírű utcától, mégsem kell percenként csöveseket kerülgetnem, és nem is fenyegettek meg próbáltak meg megkéselni soha. Néha persze találkozom gyanús alakokkal, bizonyos atrocitások értek (főleg szexuális zaklatás) meg bizonyos központi helyeken, főleg aluljárók környékén tényleg sok a hajléktalan és elég büdös, de azért jókat mosolygok, amikor úgy akarják beállítani, mintha Harlem kellős közepe lenne Pest nagy része.
2023. jan. 24. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!