A hegyes-völgyes tájat vagy a síkságot szereted jobban?
Figyelt kérdés
Egyszerű kíváncsiságból kérdezem. Én síkvidék-párti vagyok: nem szeretem a hegyeket, számomra valamiért nyomasztó és sötét az erdővel borított hegyvölgyes táj a falvaival együtt, nem tudnék ilyen helyen élni. Az Alföld rétekben, mezőkben, gyümölcsösökben, nyárfa- és akácerdőkben, tavakban, folyókban, nádasokban gazdag képe viszont megnyugtat, imádom. Kb. pont olyan vagyok, mint Petőfi (ezzel, gondolom, erős kisebbségben vagyok) 😁 Te ha választhatnál egy ugyanolyan ellátottságú (infrastruktúrájú) hegyvidéki és egy alföldi falu között, hol élnél szívesebben? Tehát minden szükségleted meglenne mindkét helyen, csak a fekvés számítana, semmi más.2023. jan. 21. 16:35
11/13 anonim válasza:
Én a hegyeket és a sűrű erdős tájakat szeretem. Ha még folyó, vagy tó is van ki se lehet rángatni... N25
12/13 anonim válasza:
Nekem is Az alföld című vers jutott eszembe :)
Viszont dombságon élek, pont ma gondolkodtam ezen, hogy nekem ez a legszebb. A hegyvidéket választanám.
13/13 anonim válasza:
Én alföldi vagyok, és eléggé szeretem, de szintén nagyon szeretem a hegyvidéket is! DE inkább csak kirándulni, nyaralni ott. Lakni nem szeretnék hegyvidéken, és vezetni is kifejezetten utálok ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!