Akik kicsi lakàsban élnek 20-30nm korulibe azok hogyan tudjak a dolgaikat elpakolni rendszerezni?
Kicsit nagyobb, 40 nm körüli, de ketten vagyunk.
Rőviden, sehogy.
Hosszabban, szerencsére már nem itt van a fókusz az életemben, hogy ezen görcsöljek, hogy pakoljak, meg csináljak. Találjak meg mindent, amit keresek. Ennyi bőven elég.
17 m2-en éltünk ketten, 3 évig. A végére már káosz volt, elengedtem a rendet.
Most 117 m2-en élünk ketten, bőven van hely, de nem gyűjtögetek itt se, a ruháink pl egy nagy ruhásszekrényben elférnek. Könyveket nem veszek, csak ha nagy kedvenc, amúgy könyvtár. Díszek, csetreszek 2 polcon a falon. Konyha is 2 fős, egy készlettel 4en tudunk enni ha többen vagyunk, már nincs egység.
Állandoan lomtalanitani selejtezni kell kulonben felgyűlik minden.
Díszeket és semmire nem valo vackokat pl virágokat tartani sem szabad.
Lehetoleg arra kell mindog törekedni hogy csak ágy asztal szekrény ruhák legyenek otthon. Meg ami szukséges és semmi más nem. Minden kuka amit nem használunk. Nem kell cipőket sem vagy olyan ruhákat sem őrizgetni amiket pl évente egyszer ha felveszel.
Az egyéb ilyenek is kuka amit évente ha elővesztek. Pl tarsasjáték, solámpa, masszirozós dolgok, infralámpa, kábelek, töltők, álló nem használt krémek testápolók, furdoszobai szekrény tetejérol is mindent dobni kifelé.
Mindig arra torekszem mintha költözni kéne. Ne legyen semmi a lakásban vagy szem elott.
Es akkor van egy letisztult kép is.
Pl mint ez
Utolsó, most olyan jót nevettem 😁
Letisztult kép. Annyira, hogy megnyitottam, tényleg semmi nem volt, csak a tiszta, fehér képernyő. 😁
Biztosan elírás volt, vagy valami, de nagyon jól jött ki. 😁😁
A legszükségesebbek vannak itt, a többi az anyukámnál van. Neki nagy lakása van. Ha kell valami átmegyek. Legalább ez is egy ok, hogy meglátogassam őt.
Ha nem főzne sósan, naponta mennék. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!