Mit kellene tennem ha a szomszéd csávó rákacsintott a
barátnőmre a lépcsőházban?
Figyelt kérdés
Pár napja költöztünk egy új helyre és a szomszéd ajtaja szemben van a miénkkel. Ma hozott a futár kaját és barátnőm nyitott ajtót átvenni. A szomszéd sráchoz is pont akkor ment egy másik futár és ahogy barátnőm ott állt az ajtóban a srác odakacsintott neki meg bólintott egyet. Ennyi volt. De nem értem minek kell más párjára rákacsintani, főleg ha közvetlen szomszéd :) a csávó látott már minket együtt bemenni a lakásba, éppen akkor is ott téblábalt az ajtajában…
valószínűleg kapott már jeleket a barátnődtől, vadidegen nőkre ritkán kacsintgatnak. valószínüleg már dumáltak is. de az 1000%, hogy bejönnek egymásnak. a helyedben odafigyelnék a csajomra!
2022. dec. 27. 20:08
22/39 anonim válasza:
De hidd el, vadidegen nőkre is kacsintgatnak.
2022. dec. 27. 20:15
23/39 anonim válasza:
Csinálj valami desszertet a kajához.
2022. dec. 28. 07:22
24/39 anonim válasza:
22-es, maximum olyan esetben, amikor valószínűleg soha többé nem látják egymást. De nem az egy lépcsőházban élő szommszédok.
2022. dec. 28. 08:55
25/39 anonim válasza:
Húha, most mi lesz? :D én inkább mindig büszke vagyok arra amikor valakinek bejön a feleségem, hogy milyen jó nő és velem van. :D
Nem kell semmit tenned, majd ha a párod szól, hogy zaklatja vagy zavarja őt, akkor szólhatsz kultúráltan. Nem ősemberek vagyunk basszus.
2022. dec. 28. 09:49
26/39 anonim válasza:
25-ös, ja, majd szól a csaj😂.
2 csajomat is így dugták meg, pont ezt gondoltam én is, hogy majd szól a csaj. Aztán mások szóltak, hogy látták őket összebújva valahol. Lehet, hogy a te feleségedet is használgatja valaki rajtad kívül, csak még nem bukott le. Ha sok az ostromló, előbb-utóbb beveszik a várat, ha nem védi senki!
Tartsd nyitva a szemed kérdező!
2022. dec. 28. 09:56
27/39 anonim válasza:
#26 Ha szerinted megdugni meg zaklatni a csajt ugyanaz, akkor nálad elég súlyos bajok vannak.... Ha csajt zaklatja a csávó, majd szól. Ha összeszűrik a levet arról nyilván nem fog. Tudjál már különbséget tenni!
2022. dec. 28. 10:02
28/39 anonim válasza:
25! Te baromi frusztrált vagy és valahol sajnállak, hogy nem tudsz senkiben sem megbízni. :D
Nem kell védenem semmit, mert ismerem a feleségem és pontosan tudom, hogy nem hazudik. Ahogy én sem szoktam. :D
2022. dec. 28. 10:05
29/39 anonim válasza:
28-as,hogy hány ilyen balek férfi volt már a történelemben😃
2022. dec. 28. 10:17
30/39 anonim válasza:
Mondom, sajnállak. :D nem tudom milyen körökben mozogsz, de nálunk sem a családban sem a baráti körömben nem szokás az ilyesmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!